Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Στο Καϊμακτσαλάν (ξανά) ο Πανιώνιος

Εκτός από την ενδεκάδα που κερδίζει και δεν αλλάζει, το ίδιο συμβαίνει ενίοτε και με τα αθλητικά κέντρα των ομάδων στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.


Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει ο Πανιώνιος στην προκειμένη περίπτωση, με την επιλογή του αθλητικού κέντρου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Επειτα από την εξασφάλιση της παραμονής στη Superleague, οι «κυανέρυθροι» έχουν μπει στη διαδικασία να «τρέχουν» τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν. 

Εκτός από τα θέματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συμβολαίων που λήγουν, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που άπτονται του προγραμματισμού. 

Ενα εξ αυτών αφορά και το αθλητικό κέντρο το οποίο θα επιλεγεί, αναφορικά με την διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» οι «κυανέρυθροι» καταλήγουν και φέτος στην επιλογή του  Καϊμακτσαλάν και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Λίθος» όπου είχαν μεταβεί και πέρυσι, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως εντός των προσεχών ημερών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: