Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Κληρώνει» για τον Περέιρα! – Η τελευταία… ζαριά του Πορτογάλου τεχνικού στον τελικό του Κυπέλλου και οι βιαστικοί ατζέντηδες!










Θα κρίνει ο τελικός του Κυπέλλου με την Ξάνθη, το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού;

Ο κόσμος το΄χει τούμπανο και στην Πλατεία Αλεξάνδρας κρυφό… μαράζι! 

Μπορεί το ξεκίνημα του Πορτογάλου τεχνικού στην πειραϊκή ομάδα να΄ταν δυνατό και να… σουλούπωσε την προβληματική εικόνα που παρουσίαζε επί των ημερών του Μίτσελ, ωστόσο στην πορεία οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στροφές. 

Κι αυτό είναι κάτι που μοιραία χρεώνεται στον νέο κόουτς, μαζί - ειρήσθω εν παρόδω - με το πανάκριβο μεταγραφικό «παλτό» του Σαντάνα, που φορέθηκε κατόπιν δικής του εισήγησης τον περασμένο Γενάρη. Ετσι, για να τα θυμόμαστε όλα.  

Εστω κι αν ήρθε μεσούσης της σεζόν, έστω κι αν η ομάδα δεν είναι δημιούργημα δικό του, έστω κι αν με τον ίδιο στην γέφυρα του πλοίου, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή, έκοψε πρώτος το νήμα και κατέκτησε το πρωτάθλημα, όλα αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν για να τον κρατήσουν στον πάγκο εν όψει και της νέας σεζόν. 

Κι αυτό δεν είναι κάτι φυσικά που αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα της στήλης, αλλά είναι κάτι που πηγάζει από ανθρώπους που είναι σε θέση να ζουν την καθημερινότητα της ομάδας και γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις εντός των τειχών.

Ενδεχομένως μάλιστα να μην φτάνει ούτε καν η κούπα του Κυπέλλου, εφόσον ο Ολυμπιακός κινηθεί (και στο τελευταίο ματς της σεζόν) στο ίδιο μήκος κύματος και δείξει την ίδια άχρωμη, άοσμη και άγευστη εικόνα από πλευράς απόδοσης και στο επερχόμενο ραντεβού με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. 

Αν κι εδώ που τα λέμε, σε αυτή την περίπτωση ο 47χρονος προπονητής δεν θα γραφτεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως ο πρώτος τεχνικός που πήρε το νταμπλ και… κούνησε μαντήλι! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες (ποδοσφαιρικές) οικογένειες. 

Εν ολίγοις, στον επερχόμενο τελικό ο Περέιρα καλείται να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, για να πάρει πόντους και να ξορκίσει το «φάντασμα» της απόλυσης. Ειδάλλως, θα παίξει με την… φωτιά και δύσκολα θα αποφύγει να τσουρουφλιστεί!

Μια φορά, οι κλασικά και παραδοσιακά ανυπόμονοι - βιαστικοί ατζέντηδες έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και στέλνουν βιογραφικά προπονητών στο λιμάνι.  Λέτε να (προ)βλέπουν κάτι παραπάνω…;

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (14/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: