Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Football… stories! - Ιστορικός σύλλογος στο «κάδρο» γνωστού εξωδιοικητικού παράγοντα και Ελληνα ατζέντη!










Εκτός από τις μεταγραφές που παραδοσιακά αποτελούν το «όπιο» των οπαδών και διαχρονικά έχουν την τιμητική τους κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, κυκλοφορούν στην πιάτσα (και) κάποιες… ιστορίες αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ΠΑΕ, που αν μη τι άλλο εμπεριέχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ιντριγκάρουν και καταπλήσσουν τα πλήθη.

Διότι μην ακούτε και προπάντων να μην παίρνετε «τοις μετρητοίς» όσους λένε και διαδίδουν πως επενδυτές δεν υπάρχουν την σήμερον ημέρα στο μνημονιακό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μύθος. 

Επενδυτές υπάρχουν. Ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης και ΔΝΤ, αυτοί οι κύριοι ζουν και βασιλεύουν στη χώρα μας. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας, φτάνει κανείς να ψαχτεί και να τους ανακαλύψει. 

Μια… ιστορία εξόχως ενδιαφέρουσα που αφορά πιθανή αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε ιστορικό σύλλογο της χώρας, μεταφέρθηκε εσχάτως στην στήλη και θα την μοιραστώ μαζί σας. Χωρίς (επί του παρόντος) ονόματα και διευθύνσεις. 

Πρωταγωνιστής γνωστός και μη εξαιρετέος εξωδιοικητικός παράγοντα επαρχιακής σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, ο οποίος φέρεται (μεταξύ άλλων σκέψεων για το μέλλον) να επεξεργάζεται (και) την προοπτική εμπλοκής του σε άλλον σύλλογο, με όνομα βαρύ σαν ιστορία και φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τις τύχες του συγκεκριμένου συλλόγου, διαχειρίζεται πρόσωπο που δεν έχει κλείσει καλά, καλά ούτε τον χρόνο του μέλιτος στην ηγεσία του. Κάτι που αν με ρωτάτε, προσωπικά με οδηγεί σε δύο υποθέσεις: 

1)  ο νυν διοικητικός ηγέτης του συλλόγου δεν κάνει το «κλικ» που θα έπρεπε στον κόσμο και που ο ίδιος θα περίμενε, κοιτώντας πρόωρα προς την πόρτα της εξόδου 

2) από την στιγμή που ο βασικός φετινός αγωνιστικός στόχος της φετινής περιόδου δείχνει να πηγαίνει... περίπατο, ο διοικητικός ηγέτης πληρώνει με το «καλημέρα» το… μάρμαρο της αποτυχίας. 

Συμβαίνουν άλλωστε αυτά, στον εκρηκτικό και ανυπόμονο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.   

Για να επανέλθω στον εξωδιοικητικό παράγοντα που σας προανέφερα, δεν παίζει… μπάλα μόνος του, αλλά έχοντας «συμπαίκτη» γνωστό μάνατζερ που δραστηριοποιείται στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά βεβαίως αποτελούν το plan B και δύναται να προχωρήσουν, αν και εφόσον στραβώσει και δεν… τσουλήσει το βασικό σχέδιο του εξωδιοικητικού παράγοντα, που αφορά την επόμενη μέρα της αγαπημένης του ομάδας και την ολική επανεκκίνηση της. 

Αυτά κι αν χρειαστεί, εδώ είμαστε να επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. To be continued... 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (8/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: