Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ καλεί Μανόλο Σαλβαδόρ! – Το ραντεβού Αγγελίδη – Σαββίδη (junior) επί ισπανικού εδάφους με τον τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε!










Το… τσάι των 10,8 εκατ. ευρώ (!) που ήπιε ο Ιβάν Σαββίδης στην εφορία της Θεσσαλονίκης, εκτός από τη νέα σελίδα που άνοιξε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, έβγαλε και είδηση: 

«Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρουμε τεχνικό διευθυντή. Σήμερα (σ.σ. την Τρίτη (12/5)) ο γιος μου μαζί με τον πρόεδρο βρίσκονται στην Ισπανία για αυτόν τον λόγο. 

Ελπίζω να υπάρξει επιτυχία στις συζητήσεις και άμεσα να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι μας» τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προαναγγέλλοντας εν ολίγοις πως ο νέος τεχνικός διευθυντής θα΄ναι… made in Spain!

Η στήλη ενεργοποίησε τα ισπανικά κονέ της προκειμένου να λύσει τον… γρίφο του Ιβηρα «αντι – Βρύζα» που θα΄ρθει στην Τούμπα και έπεσε πάνω σε έναν φίλο απ΄τα παλιά. 

Όχι και πολύ παλιά δηλαδή, δεδομένου πως το όνομα του Μανόλο Σαλβαδόρ μόλις πριν από λίγες ημέρες έκανε «παρέλαση» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να διαψεύδουν προϊόντος του χρόνου οποιαδήποτε επαφή και ενδιαφέρον για την συνεργασία με τον νυν τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε. 

Ο σενιόρ – Σαλβαδόρ μπορεί να μην έχει στο βιβλιάριο του ελληνικά ένσημα, ωστόσο αποτελεί γνώριμη φυσιογνωμία στα μέρη μας, έχοντας «συστηθεί» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μέσω των συνεργασιών της Λεβάντε με τους δικούς μας Φάνη Γκέκα, Νίκου Καράμπελα, Λουκά Βύντρα και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ισπανικές πηγές μετέφεραν στην στήλη πως οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Γιώργος Σαββίδης συναντήθηκαν με τον Μανουέλ Σαλβαδόρ (και έναν ακόμη Ισπανό υποψήφιο) στο «σαφάρι» που πραγματοποιούν στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, εξετάζοντας την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Να θυμίσω πως προ ημερών και με αφορμή τα σενάρια που τον έφερναν να μιλάει με τον Ολυμπιακό, ο ίδιος ο Σαλβαδόρ εμφανιζόταν αινιγματικός για το μέλλον του στη Λεβάντε, παρά το συμβόλαιο που τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του ΄16.

«Μου αρέσει η Λεβάντε, όμως είναι μία χρονική στιγμή πολύ δύσκολη και περνούν πολλά από το κεφάλι μου…» δήλωνε χαρακτηριστικά, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.  

Μια φορά η Λεβάντε φαίνεται να κερδίζει την «μάχη» της παραμονής στην Πριμέρα, δεδομένου πως δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται στο + 5 από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Ετσι οι παίκτες της θα αποφύγουν - κατά τα φαινόμενα – το κούρεμα των συμβολαίων τους σε ποσοστό που φτάνει ακόμη και το 50%, σύμφωνα με τις ρήτρες που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους. 

Κάτι που δεν ισχύει πάντως σε περίπτωση υποβιβασμού για τον Μανόλο Σαλβαδόρ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω φοράει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της Λεβάντε απ΄το 1998 και εκτός από τον Σέρβο ατζέντη Ζόραν Βέκιτς, διατηρεί εξαιρετικό κανάλι επικοινωνίας και με τον… δικό μας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (13/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: