Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Στην Αθήνα ο Γενς Βέμερ για τον Παναθηναϊκό – Πλήρης επιβεβαίωση του «Marca – SL»










Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) ο Γενς Βέμερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Marca – SL» σχετικά με την ακριβή ημερομηνία της προσγείωσης του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όχι μόνο...


Ο Γερμανός δεξιός μπακ όπως έγραψε το «Marca – SL» έχει έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με το «τριφύλλι» για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τριών ετών (όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους) και απομένουν να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να «κλειδώσει» η μεταγραφή.  

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στην πρωτεύουσα με πτήση από το Ντίσελντορφ - μέσω Θεσσαλονίκης - και εκτός από τον εκπρόσωπό του συνοδευόταν και από την γυναίκα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου που τον υποδέχτηκαν, φάνηκε ευδιάθετος και ανέφερε πως η υπόθεση της μεταγραφής του προβλέπει την συνεργασία τριετούς διάρκειας.  


«Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω και θα δούμε τι θα γίνει....», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία για μένα. Γι’ αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και γι’ αυτό ήρθα.

 Ο Παναθηναϊκός είναι μια παραδοσιακή δύναμη, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και γνωστό στην Ευρώπη. Αισθάνομαι φανταστικά που ήρθα εδώ για τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: