Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Νιώθει (;) περιττός στη Ντόρτμουντ (του Τούχελ) ο Παπασταθόπουλος


Είναι αποδεδειγμένο ότι η αλλαγή προπονητή σε μια ομάδα έπειτα από αρκετά χρόνια προκαλεί… τσουνάμι προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ. 

Άλλοι θα θελήσουν περιττοί και άλλοι θα κληθούν από τον νέο προπονητή να έρθουν για να συνδράμουν στο έργο του. Στην πρώτη περίπτωση ανήκει σύμφωνα με τη Bild ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 



Τα πρώτα δείγματα γραφής του Τόμας Τούχελ στη Ντόρτμουντ συνηγορούν στο ότι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της νέα σεζόν θα είναι οι Χούμελς και Σούμποτιτς, ενώ ο διάδοχος του Γιούργκερν Κλοπ άσκησε βέτο και κράτησε στο ρόστερ τον 21 ετών Ματίας Γκίντερ παρά την προσέγγιση από την Γκλάντμπαχ. 

Αυτά κάνουν τον Έλληνα διεθνή στόπερ να νιώθει περισσός στη «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και σύμφωνα με την εφημερίδα έχει ήδη ψαχτεί για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Έχει έρθει σε επαφή με τον Κλάους Άλοφς, αθλητικό διευθυντή της Βόλφσμπουργκ και άνθρωπο που τον πήγε στη Βέρντερ Βρέμης το 2011 ενώ το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι οι Βεστφαλοί δεν θα έλεγαν όχι σε πρόταση 18 (!) εκατ. ευρώ για τον «Πάπα», ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Αν εν τω μεταξύ, δεν έχει προκύψει μνηστήρας από την Αγγλία…

ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: