Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πολύ καλός για να΄ναι αληθινός, ο «τσουχτερός» (και Λαρισαίος) Γκέκας για τον Ηρακλή!

Την τιμητική τους έχουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ηρακλή, από την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε σε τροχιά επιστροφής στη Superleague.


Και πόσω μάλλον από την στιγμή που ο «Γηραιός» κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής εν όψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και δύναται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι χωρίς τα… βαρίδια των περιορισμών και δεσμεύσεων. 

Ένα από τα τελευταία ονόματα που κυκλοφόρησαν στην Θεσσαλονίκη είναι του Φάνη Γκέκα. 

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ακίσασπορτ και φερόταν να΄χει δεχτεί κρούση από τον Σπύρο Παπαθανασάκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρουσιαζόταν αποφασισμένος να παίξει τα… ρέστα του για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, ωστόσο ακόμη κι αυτά δύσκολα θα δελέαζαν τον Λαρισαίο επιθετικό. 

Να θυμίσω πως οι ετήσιες απολαβές του Γκέκα στην Τουρκία έφταναν σε επίπεδα που δεν διανοείται και δεν αντέχει να προσφέρει ούτε ως πρωταπριλιάτικο αστείο ο Ηρακλής. 

Ούτως η άλλως πάντως ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γκέκα, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διεθνή επιθετικό. 

Α και κάτι ακόμη: όπως έχει δηλώσει πολλάκις σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αν ποτέ επαναπατριστεί, αυτό θα το κάνει μονάχα για λογαριασμό της αγαπημένης του Λάρισας.   


«Το έχω δηλώσει πως μόνο για τη Λάρισα θα επέστρεφα στην Ελλάδα κι αυτό για να κλείσω την καριέρα μου. Δεν είναι στα πλάνα μου να επιστρέψω. Η Λάρισα είναι μέσα στην καρδιά μου όσο τίποτε άλλο. 

Έπαιξα, αγαπήθηκα, υπήρχε μια αμοιβαία σχέση αγάπης…» είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο έμπειρος στράικερ. Να το θυμόμαστε κι αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: