Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

To super deal του Κουτσολιάκου!











Λέμε και γράφουμε στην Ελλάδα για την «χρυσόσκονη» του διάσημου Ζόρζε Μέντες, με αφορμή το… κανάλι που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια ο Πορτογάλος agent με την χώρα μας. 

Όχι πως δεν υπάρχει και Ελληνας ατζέντης ο οποίος παίζει… μπάλα σε υψηλό επίπεδο στις ξένες αγορές και ολοκληρώνει super deals που θα ζήλευαν ακόμη και «χρυσοδάκτυλοι» μάνατζερ τύπου Μέντες. 

Και το όνομα αυτού, Πολ Κουτσολιάκος. Όπως ενδεχομένως θα΄χετε ενημερωθεί, o ομογενής ατζέντης βρίσκεται (με «συμπαίκτη» τον Γερμανό μάνατζερ Ρότζερ Βίτμαν) πίσω από την σούπερ μεταγραφή του Βραζιλιάνου Φιρμίνιο από την Χοφενχαϊμ στη Λίβερπουλ έναντι 41 εκατ. ευρώ! 

Την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας, έπειτα από την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τον Αγιαξ το καλοκαίρι του ΄11 και την κορυφαία μπίζνα (όπως έλεγε κάποτε και ο Μάκης Ψωμιάδης) που φέρνει την υπογραφή Ελληνα μάνατζερ. 

Όχι πάντως πως ο Κουτσολιάκος δεν έχει ήδη οργώσει το χωράφι (και) για μεγάλα μεταγραφικά χτυπήματα στην ελληνική αγορά, που και σκόνη θα σηκώσουν και αίσθηση θα προκαλέσουν. To be continued… 
  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: