Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλος για τον Σούστερ! – Η αλλαγή μανατζερικής στέγης του Γερμανού κόουτς και ο... συνωστισμός των Ελλήνων ατζέντηδων!











Το σίριαλ ανεύρεσης νέου τεχνικού για την εθνική ομάδα, οδηγείται στα τελευταία επεισόδια. Καιρός ήταν. 

Από την στιγμή που στην ΕΠΟ κατάλαβαν (έστω και με καθυστέρηση) πως με «μνημονιακά» συμβόλαια δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να δελεάσουν… τσουχτερούς τεχνικούς (τύπου Σαμπέλα, Μπιέλσα και Μάγκατ) και στράφηκαν σε πιο ρεαλιστικές περιπτώσεις, το νερό αρχίζει να μπαίνει στο αυλάκι. 

Η επιμονή του Γιώργου Γκιρτζίκη στη γερμανική σχολή φέρνει το δεδομένο τάιμινγκ ως πρώτη μούρη τον Μπερντ Σούστερ στο «κάδρο». 

Ο 55χρονος προπονητής  βρίσκεται στην πρώτη θέση της «γαλανόλευκης pole position», έστω κι αν τον έχουν προτείνει στην ομοσπονδία ουκ ολίγοι Ελληνες ατζέντηδες, οι οποίοι μετριούνται στα δάχτυλα όχι του ενός, αλλά των δύο χεριών. 

Το ελληνικό (μανατζερικό) δαιμόνιο μάλιστα, έσπευσε να επωφεληθεί ή για να το γράψω διαφορετικά να εκμεταλλευτεί την πρόσφατη αλλαγή μανατζερικής στέγης του Γερμανού κόουτς. Τι ακριβώς συνέβη…; 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει τις σχετικές – «ζουμερές» – λεπτομέρειες. 

Ο Σούστερ πρόσφατα έριξε τίτλους τέλους στην πολυετή συνεργασία του με τον Ρόνι Ζέλερ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω αποτελεί και τον πρόεδρο των made in Germany ατζέντηδων. 

Ο Ζέλερ σε συνεργασία με Ελληνα μάνατζερ είχαν προτείνει για πρώτη φορά τον Σούστερ ως διάδοχο το Σέρχιο Μαρκαριάν πριν από περίπου ένα μήνα κι ανέμεναν στο ακουστικό τους. 

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο ο κόουτς αποφάσισε να αλλάξει εκπρόσωπο και από τον Ρόνι Ζέλερ να συμφωνήσει με τον Τόμας Κροθ. Κι εδώ αρχίζουν τα… ωραία ή αλλιώς τα απίστευτα κι όμως ελληνικά! 

Τι κι αν ο Τόμας Κροθ δεν συνεργάζεται με κανέναν Ελληνα μάνατζερ; 

Ηδη 4-5 δικοί μας μανατζαρέοι έχουν προλάβει να προτείνουν τον Σούστερ στον Γκιρτζίκη από την στιγμή που πληροφορήθηκαν την αλλαγή στέγης με την σχετική… πολυκοσμία να σαστίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης που είχε κι με έναν και δύο και τρεις και τέσσερις ατζέντηδες. Οσο για τα οικονομικά δεδομένα της ιστορίας…;

Στο Πάρκο Γουδή μένοντας πιστοί στα σφιχτά οικονομικά δεδομένα δεν δύναται να διαθέσουν περισσότερα από 500.000 ευρώ, την στιγμή που ο Γερμανός αξιώνει λίγα περισσότερα (600-700.000 ευρώ) για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στα μέρη μας. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: