Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αναμνήσεις και...πληγές του Πανιωνίου απ΄τον «παλιόφιλο» Σκούρτη!

Τι περίεργα παιχνίδια που σκαρώνει το ποδόσφαιρο! 

Μια φορά στη Νέα Σμύρνη κουβαλούσαν και απέκτησαν νέα… τραύματα από τον Βασίλη Σκούρτη. 



Το δημιουργό των δύο τερμάτων του Αστέρα Τρίπολης στην πρόσφατη νίκη των Αρκάδων επί του Πανιωνίου. Τι θα λέγατε να κάνουμε ένα rewind; Φύγαμε…

Τον Αύγουστο του 2011 ο Πανιώνιος υπέστη οικονομική… ζημιά ύψους 95.000 ευρώ, από το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον νεαρό επιθετικό, κάτι που ήρθε να καταδείξει την προχειρότητα και συγχρόνως την τότε ελαφρότητα στην λήψη των αποφάσεων στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Τι συνέβη τότε...;

Εχοντας ολοκληρώσει το «αγροτικό» του στη Φυλή και στον Θρασύβουλου, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει στις αρχές εκείνου του καλοκαιριού (2011) να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, προκειμένου να αναζητήσει αλλού την τύχη του. 

Μάλιστα στην προσπάθειά του να δελεάσει τους διοικούντες την ΠΑΕ προκειμένου να αποχωρήσει απ΄την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πρότεινε να τους χαρίσει οφειλόμενα χρήματα ύψους 30.000 ευρώ και παράλληλα να τους φέρει άλλα 65. 000 ευρώ ως αποζημίωση για την μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού. 

Στον Πανιώνιο απέρριψαν την πρότασή, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία. 

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο, ενημερώθηκε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή και κλήθηκε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του! 

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν στροφή 180 μοιρών κι όπως αντιλαμβάνεστε, βγήκαν ζημιωμένοι με το συνολικό ποσό των 95.000 ευρώ απ΄τη διακοπή της συνεργασίας τους. 

Τρία χρόνια αργότερα (το καλοκαίρι του ΄14) ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κυανέρυθρων», ωστόσο επέλεξε να πίνει τον καφέ του όχι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, αλλά με φόντο τον Παγασητικό ως παίκτης της Νίκης Βόλου. 

Εσχάτως και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) ξύπνησε - θέλοντας και μη - αναμνήσεις στην αποστολή του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: