Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο «Mr.Chipita» και ο Παναθηναϊκός! / To παρεάκι Θεοδωρόπουλου – Αλαφούζου στη Λεωφόρο και η μεγάλη επιστροφή!

Συντροφιά με καλή παρέα παρακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. 

Οπου «καλή παρέα» βάλτε δίπλα το ονοματεπώνυμο «Σπύρος Θεοδωρόπουλος» και θα΄στε μέσα! 



Ο αποκαλούμενος και ως «Mr.Chipita» γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στα VIP της Λεωφόρου, μία θέση δίπλα από εκείνη του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Κάτι πάντως που σε πρώτο χρόνο δεν συνιστά είδηση, δεδομένης της φιλίας που συνδέει τους δύο άνδρες, αλλά και των παλαιοτέρων επισκέψεων του διευθύνοντα συμβούλου της «Chipita» στο «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Αμφότεροι συνομιλούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να παίρνουμε και όρκο πως το περιεχόμενο της κουβέντας αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το αγωνιστικό μέρος του αγώνα που βρισκόταν σε εξέλιξη, από την στιγμή που το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν («πράσινο») ρόλο. 

Κάτι μας λέει μάλιστα (και όχι ασφαλώς τυχαία) πως η συζήτησε πήγε (και) στη μεγάλη επιστροφή της «Chipita» στην Ελλάδα την περασμένη άνοιξη, την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές και τις καινούργιες επενδύσεις που έρχονται....

Σημειωτέον πως κόντρα στο κύμα εξόδου ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος επέλεξε να ακολουθήσει έναν εντελώς αντίθετο δρόμο: 

να επαναφέρει στα πάτρια εδάφη, απ’ όπου ξεκίνησε το 1973, το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου της Chipita, μέσω της συγχώνευσης της μητρικής Chipita με την κυπριακή Ufib, στην οποία ανήκαν όλες οι δραστηριότητες του ομίλου εκτός Ελλάδας.

Μάλιστα πίσω από την κίνηση αυτή φέρεται να βρίσκεται και η επιθυμία του για επανεισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως έχουν να λένε το τελευταίο διάστημα επιχειρηματικοί – χρηματιστηριακοί κύκλοι. 

Παρεμπιπτόντως, ο Θεοδωρόπουλος παρουσιάζεται αισιόδοξος στο περιβάλλον του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εν μέσω οικονομικής κρίσης και τρίτου μνημονίου.

Τώρα κατά πόσον αυτή η αισιοδοξία δύναται να τον «ψήσει» για τυχόν εμπλοκή του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. 

Μια φορά και το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου κυλάει στις φλέβες του και το γήπεδο γουστάρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: