Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τα...σκισμένα πτυχία για τον «on fire» Ναζλίδη!

Μπορεί ο Θωμάς Ναζλίδης σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της Βέροιας στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν να μην κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο το κοντέρ γράφει ήδη δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.  



Ο 28χρονος επιθετικός προσέφερε δύο βαθμούς στη «βασίλισσα του βορρά» με τα τέρματα που σημείωσε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα και την Τρίτη (22/9) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και - κατά όπως φαίνεται - τα ακόμη καλύτερα έρχονται!

Παρεμπιπτόντως ακόμη και σήμερα (και παρότι έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε) σκίζει τα… πτυχία της η μανατζερική επιστήμη με το «διαζύγιο» που πήρε από τον Πλατανιά τον περασμένο Γενάρη.

Οι επιδόσεις (15 συμμ. – 4 γκολ) του 27χρονου επιθετικού με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, δεν δικαιολογούσαν στο μέγιστο βαθμό έναν πρόωρο χωρισμό μεσούσης της σεζόν.

Στην ζωή και στο ποδόσφαιρο όμως, ισχύει πάντα το περίφημο δόγμα: ποτέ μην λες ποτέ! 

Ο Ναζλίδης αποχώρησε από τον Πλατανιά κι αφού βρήκε νέα στέγη στη Βέροια, εσχάτως εξελίσσεται στον πιο δυνατό πολιορκητικό κριό της ημαθιώτικης ομάδας, κάτι που ασφαλώς θα έχουν αντιληφθεί κι οι άλλοτε συνοδοιπόροι του στα Χανιά. 

Τώρα αν σκίζουν ή όχι κι αυτοί τα… πτυχία τους (βλέποντας τους παίκτες του Παράσχου να βλέπουν σαν κουμπότρυπα τα δίχτυα) αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: