Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο νέος ρόλος του παλιόφιλου Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

Θυμάστε εκείνο το περίφημο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ που επί των (αξέχαστων) ημερών Γιώργου Δώνη και  Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, συνεδρίαζε επί στρογγυλής τραπέζης, με τις σχετικές φωτογραφίες να ανεβαίνουν με καμάρι στο σάιτ της ΠΑΕ...; 



Ε όχι, δεν ξεχνιούνται κάτι τέτοιες στιγμές. Δίκιο έχετε. 

Μπορεί εκείνο το περίφημο τμήμα να μην κατάφερε να μακροημερεύσει με την ίδια σύνθεση και προϊόντος του χρόνου να μειώθηκε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ έπαψαν να ασχολούνται με το scouting report. Αλίμονο.

Και παίζουν...μπάλα στο συγκεκριμένο γήπεδο όχι μονάχα με εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες της ΠΑΕ κι ένας εκ των τελευταίων ακούει στο όνομα Ζβόνιμιρ Βούκιτς. 

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων Σερβίας – Ιταλίας (U-21) που έγινε στο Νόβισαντ πριν από λίγες ημέρες. 

Ο Σέρβος που διατηρεί όχι απλά ζεστές, αλλά βελούδινες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τσέκαρε παίκτη για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αν και - επί του παρόντος τουλάχιστον - δεν έχει κανένα απολύτως επίσημο ρόλο στον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μελλοντικά την επίσημη μεταγραφή στο τμήμα σκάουτινγκ, δεδομένης της άριστης σχέσης με τον μεγαλομέτοχο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μετά το τέλος τη σύντομης θητείας στη Βέροια, το όνομά του έπαιξε για την θέση του τεχνικού διευθυντή, χωρίς ωστόσο να προκριθεί η υποψηφιότητά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: