Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το «παράθυρο» του Μπουμάλ! – Ο όρος «κλειδί» για το νέο συμβόλαιο του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού στον Πανιώνιο
















Το γοργόν και χάριν έχει σκέφτηκαν στον Πανιώνιο κι έσπευσαν να τρέξουν την υπόθεση της πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου του Ολιβιέ Μπουμάλ. 

Ορμώμενοι φυσικά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Καμερουνέζου επιθετικού, ο οποίος απαλλαγμένος από τις αγωνιστικές… ασθένειες του παρελθόντος και πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά, διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. 

Κι επειδή οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια, τα 3 γκολ και οι 6 ασίστ σε σύνολο 10 αγώνων μέχρι τώρα με τη φανέλα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, αν μη τι άλλο, έρχονται να καταδείξουν τις υψηλές (φετινές) πτήσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Πτήσεις που δεν συγκινούν και καταπλήσσουν μονάχα τα πλήθη της πλατείας, αλλά κι άλλο κόσμο στην «πολυκατοικία» της Super League – όπως τον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η στήλη την Τρίτη (10/11) – και όχι μόνο. 

Στην γειτονική Τουρκία το όνομα του Μπουμάλ κυκλοφορεί στα γραφεία ομάδων της χώρας, κάτι που ασφαλώς και γνωρίζει έχοντας κάνει το σχετικό… ρεπορτάζ ο Αφρικανός παίκτης. 

Και για αυτό άλλωστε δεν βιάζεται να απαντήσει εδώ και τώρα στην πρόταση του Πανιωνίου σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Κι ας έχουν κάνει στην μνημονιακή Νέα Σμύρνη μια μίνι οικονομική υπέρβαση για να δελεάσουν τον φετινό MVP της ομάδας και να αποσπάσουν την υπογραφή του. 

Ο Μπουμάλ δεν βιάζεται αναμένοντας όλους τους εγχώριους και ξένους ενδιαφερόμενους στο κατώφλι του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει ελπίδες ο Πανιώνιος. 

Αν μάλιστα ο Νίκος Ζαμάνης, ο Χρήστος Δάρας και τα άλλα παιδιά της ΠΑΕ δεχτούν έναν σημαντικό όρο – «κλειδί» που έχει ρίξει η πλευρά του παίκτη στο τραπέζι, τότε η επέκταση της συνεργασίας τους αποκτά περισσότερες ελπίδες να πάρει σάρκα και οστά. Τι είδους όρο; 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει το «ζουμερό» ρεπορτάζ. 

Ο Μπουμάλ βλέποντας το γκελ που κάνει στις αγορές, ζητάει να υπάρξει ένα  «παράθυρο» σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του, θα΄χει τη δυνατότητα το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη εφόσον γίνει αποδέκτης δελεαστικής πρότασης από άλλη ομάδα. 

Κάτι πάντως που σε πρώτο χρόνο, δεν ηχεί και τόσο ευχάριστα στα αυτιά της διοίκησης του Πανιωνίου…


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (12/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: