Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Το...κανάλι της ΑΕΚ με τον Τουρέ

Σε πολλαπλό ταμπλό φαίνεται να «παίζει» η ΑΕΚ για το θέμα του επιθετικού. 

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Αλεξάντερ Σέντερλουντ, την οποία η «Ένωση» αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον, είναι και ο Ιμπραΐμα Τουρέ ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα και μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Την ώρα που τα ονόματα και οι φήμες σχετικά με τη διάθεση της ΑΕΚ για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής δίνουν και παίρνουν, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιμπραΐμα Τουρέ μοιάζει να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» καθώς τονίζεται πως δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην ΑΕΚ αποφεύγουν να μιλήσουν για τα μεταγραφικά με κάθε τρόπο. Αυτό που τονίζεται σε όλους τους τόνους είναι πως ότι θα γίνει ότι καλύτερο φυσικά για το συμφέρον της ομάδας. 

Από κύκλους που πρόσκεινται στη διοίκηση της ομάδας, αναφέρεται πως δεν είναι μόνο ο Σέντερλουντ και ο Τουρέ οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. 

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής πάντως, λέγεται πως δεν έκοψε ποτέ τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του πρώην επιθετικού της Μονακό από το καλοκαίρι, όταν η «Ένωση» έκανε μία πρώτη κρούση για να τον αποκτήσει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει επαφή με τον Τουρέ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και με δεδομένο πως ο παίκτης είναι ελεύθερος δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν και καθοριστικές εξελίξεις. 

Ωστόσο το γεγονός πως από πολλές διαφορετικές πηγές τονίζονται πως υπάρχουν και άλλοι στόχοι, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, καθιστά την υπόθεση θολή και επικίνδυνη για οποιαδήποτε προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: