Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Zεστό» ενδιαφέρον για Κρισάντους!

Δύο σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό, που είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη!

Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι υπεράριθμο και δεδομένα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις τον Γενάρη, ώστε ο Γκουστάβο Πογέτ να έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές που θέλει, για να δουλέψει τα όσα έχει στο μυαλό του. 

Τα τελικά συμπεράσματα του Ουρουγουανού τεχνικού, σχετικά με τις δυνατότητες των παικτών που έχει στη διάθεσή του, θα έρθουν σύντομα και εκεί θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι παίκτες της «Ένωσης», δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να έχουμε και παραχώρηση ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών, που δεν συγκαταλέγονται στην… black list του Πογέτ. 

Και αυτό διότι υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες στην ΑΕΚ ενδεχομένως να συζητούσαν κάποια πρόταση, εφόσον προέκυπτε σε επίσημο επίπεδο, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τον Μακόλεϊ Κρισάντους!

Για τον Νιγηριανό έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από δύο ομάδες του εξωτερικού και όπως αναφέρει η«ΩΡΑ των σπορ» είναι πιθανό ο 24χρονος φορ να αποχωρήσει τον Γενάρη, συνεχίζοντας την καριέρα του εκτός Ελλάδας. 

Οι δύο σύλλογοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κρισάντους έχουν κάνει μια πρώτη κρούση στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται, τον Ιανουάριο, το όνομα του «Μάκη» να είναι μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν από την «Ένωση». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές της ΑΕΚ με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους θα συνεχιστούν και είναι πιθανό οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Νιγηριανού, να είναι άμεσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: