Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Στην Αγγλία ο Καμαρά!
















Θυμάστε τον Αμπντούλ Ραζαγκουί Καμαρά; Μπορεί τα… φεγγάρια του εν λόγω ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να μην ήταν πολλά, ωστόσο στο εξάμηνο πέρασμά του (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13) από την Θεσσαλονίκη, κατάφερε να ξεδιπλώσει τις πλούσιες πτυχές του ταλέντου που «κουβαλάει», να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του, ακόμη, ακόμη να χτίσει το δικό του fan club. 

Ο βιρτουόζος παίκτης από την Γουινέα έγραψε στο κοντέρ 16 συμμετοχές και 2 γκολ με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η επέκταση του δανεισμού του ή η αγορά των δικαιωμάτων του από την Σοσό στάθηκε αδύνατη για οικονομικούς λόγους. 

Οι προσπάθειες των Θεσσαλονικιών να τον «δέσουν» στην Τούμπα έπεσαν στο κενό, από την στιγμή που δεν στάθηκε δυνατόν να κατεβάσουν την υψηλή ρήτρα (1,2 εκατ. ευρώ) αγοράς στην οποία επέμεναν οι Γάλλοι χωρίς να κατεβαίνουν ούτε ευρώ. 

Συγχρόνως ούτε η «σφήνα» του Ολυμπιακού έφερε κάποιο αποτέλεσμα ούτως ώστε να αλλάξει την πορεία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ακολούθησε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Πειραιάς και επέστρεψε στη Γαλλία. 

Προϊόντος του χρόνου δεν στέριωσε ούτε στη Σοσό που συνέχισε να τον παραχωρεί δανεικό σε ομάδες χωρίς να τον υπολογίζει στα πλάνα της. 

Ετσι το καλοκαίρι του 2014 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Ανζέ  (ομάδα β΄κατηγορίας) με την οποία πήρε προαγωγή για την Ligue 1 του γαλλικού πρωταθλήματος βάζοντας το δικό του σημαντικό λιθαράκι στην επιτυχία της ανόδου. 

Την τελευταία διετία έχει γράψει στο κοντέρ 8 γκολ σε 37 αγώνες, επίδοση που κέντρισε το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας. 

Κι όχι μόνο δεδομένου πως στα γραφεία της Ανζέ έχει φτάσει επίσημη πρόταση – made in England - για την πώληση του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ την οποία και ετοιμάζεται να αποδεχτεί η γαλλική ομάδα βγάζοντας την κορδέλα από το συρτάρι. 

Κάτι που σημαίνει πως ο… παλιόφιλος Καμαρά ετοιμάζει βαλίτσες για την «Μέκκα του ποδοσφαίρου», επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους στη χώρα μας που προέβλεπαν την αλματώδη εξέλιξή του. 

Εστω κι αν δεν κατάφεραν να τον διατηρήσουν ή να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους. 
     


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: