Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ινκόγκνιτο επίσκεψη της Γκενκ για τον Γιόχανσον στο ΟΑΚΑ!
















Αν και η τρέχουσα σεζόν έχει ακόμη μπόλικο δρόμο για την ολοκλήρωσή της, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει ήδη βάλει γερή υποψηφιότητα για να ράψει στην στολή του (στο τέλος της χρονιάς) το παράσημο του κορυφαίου παίκτη της ΑΕΚ. 

Ο Σουηδός μέσος πραγματοποιεί «γεμάτες» εμφανίσεις και μάλιστα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ξεδιπλώνει και εκτελεστικές χάρες, δεδομένου πως έχει σημειώσει πέντε γκολ (απ΄ το μόλις ένα που είχε σημειώσει την περασμένη) και συνεχίζει να βλέπει δίχτυα. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μία ακόμη εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ενωσης, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της. 

Αν και στην ΑΕΚ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι και να διαπραγματευτούν την πώλησή του, αυτό δεν αποτρέπει τα τμήματα σκάουτινγκ  ευρωπαϊκών ομάδων να χτυπούν μεροκάματα για τον άσο των «κιτρινόμαυρων».

Να θυμίσω πως μαζί με τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στο Βέλγιο «τραγούδησαν» τον περασμένο Δεκέμβρη και το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Σουηδό μέσο της ΑΕΚ. 

Και κατά όπως φαίνεται μάλιστα, πίσω από τον βελγικό καπνό, υπάρχει και αναμμένη φωτιά...!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» απεσταλμένος της Γκενκ βρέθηκε ινκόγκνιτο την περασμένη Κυριακή (24/1) στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, έχοντας καρφωμένες τις κεραίες του στον Γιόχανσον. 

Κάτι που ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά, αν κρίνουμε από τις παλαιότερες επισκέψεις της ίδιας ομάδας στη χώρα μας για τα… πόδια του Νίκου Καρέλη, την επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό και την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού.

Προφανώς και στην Γκενκ γλυκάθηκαν από το μεταγραφικό deal του Καρέλη και το ιδανικό ξεκίνημα του διεθνούς άσου στο βελγικό πρωτάθλημα και επιμένουν ελληνικά, βάζοντας αυτή τη φορά στο «σημάδι» το… παγοθραυστικό της ΑΕΚ.

Ο κατάσκοπος της Γκενκ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τον Γιόχανσον σε ένα ματς - ντέρμπι με υψηλό συντελεστή δυσκολίας και το βέβαιο είναι πως ανανέωσε το ραντεβού μαζί του, για ένα από τα επόμενα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων». Εις το επανιδείν…



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (28/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: