Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Τα...ρέστα της παίζει η ΑΕΚ για το deal με τον Ορλάντο Σα!

Οι Άγγλοι ανέφεραν χθες πως η «Ένωση» προσφέρει 790.000 ευρώ στη Ρέντινγκ συν ποσοστό μεταπώλησης για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, όμως η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει ακόμα καλύτερη πρόταση!

Σε καθημερινή… μάχη εξελίσσεται για την ΑΕΚ το θέμα της μεταγραφής του Ορλάντο Σα, με την «Ένωση» να είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Αγγλία και να συνεχίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις, για να κλείσει το «deal». 

Οι Βρετανοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «getreading.co.uk», ανέφεραν χθες πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει προσφορά ύψους 790.000 ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα ανέρχεται στο 40% στη Ρέντινγκ, για να πείσει την αγγλική ομάδα να πει το «ναι».

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ», η κουβέντα έχει περάσει από χθες το βράδυ σε άλλη βάση, με την πρόταση της ΑΕΚ να είναι ακόμα καλύτερη, αγγίζοντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ! 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η «Ένωση» έχει ανεβάσει κι άλλο την πρόταση προς την αγγλική ομάδα, προσφέροντας περισσότερα χρήματα και… μειώνοντας το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η Ρέντινγκ. 

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πείσει τον βρετανικό σύλλογο να συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη, που είναι «ψημένος» με την προοπτική της ΑΕΚ.

Ωστόσο αυτό που κάνει την υπόθεση να παραμένει «θολή», είναι το γεγονός πως στην αγγλική ομάδα δεν δείχνουν ακόμα να έχουν… αποφασίσει, τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με τον παίκτη. Αν δηλαδή επιθυμούν να τον πουλήσουν, αν θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό ή να υπάρξει ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας. 

Και αυτό, μετά και τις τελευταίες επαφές, δείχνει να είναι το σημείο που… τρενάρει την υπόθεση. 

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, μετά και τη νέα πρόταση που κατέθεσε χθες, η οποία αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ, δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση να «τελειώσει» τη μεταγραφή.

Ωστόσο μένει να φανεί τι θα πράξει η Ρέντινγκ και τι απόφαση θα παρθεί για τον Ορλάντο Σα, με το όλο θέμα να μένει «ανοικτό» για μερικές μέρες ακόμα. 

Οι επαφές μεταξύ της ΑΕΚ, του Ορλάντο Σα αλλά και της Ρέντινγκ θα συνεχιστούν, με την «Ένωση» να προσδοκά στην θετική κατάληξη του ζητήματος, μέσα στα επόμενα 24ωρα.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: