Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ματιές στον... παλιόφιλο Σιδεράκη ο Ολυμπιακός

(φωτ.- www.aelk.gr)
Στη Μυτιλήνη κυκλοφόρησε εσχάτως πως  προστέθηκε στο μπλοκάκι του Φερνάντο Σάντος στην κατηγορία... «παίκτες υπό παρακολούθηση».

Μια φορά, στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται ιδιαίτερο scouting report, δεδομένου πως ο Γιάννης Σιδεράκης αποτελεί παλιό γνώριμο στου Ρέντη.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 26χρονου τερματοφύλακα, όπως και του συμπαίκτη του στη νησιώτικη ομάδα Γιώργου Μανούσου στο ξεκίνημα της σεζόν, φέρονται να κέντρισαν το ενδιαφέρον του Φερνάντο Σάντος σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lesvosport.gr. που αναπαράγεται πλέον από πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
 

Οπως αναφέρει μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ, οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού Ρικάρντο Σάντος και Ζουστίνο Φερνάντο, ετοιμάζονται να περάσουν από το «μικροσκόπιο» τους δύο ποδοσφαιριστές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας ( (30/9) Καλλονή – Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.
 

Εκτός πάντως από τον Σάντος (σύμφωνα με όσα γράφονται στη Μυτιλήνη) οι πολύ καλές επιδόσεις του Σιδεράκη δεν περνούν αδιάφορες και στα παλιά ερυθρόλευκα λημέρια του Ολυμπιακού.
 

Μην ξεχνάμε πως ο τερματοφύλακας της Καλλονής ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από τα τμήματα υποδομής της πειραϊκής ομάδας, χωρίς να καταφέρουν να επιβιώσουν στου Ρέντη και να πάρουν προαγωγή για την πρώτη ομάδα.
 

Σε ηλικία 14 ετών ο Σιδεράκης εντάχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, με προπονητή τερματοφυλάκων τον Χρήστο Αρβανίτη.
 

Αποχώρησε στα 18 του (παρά τις καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει με την ομάδα Νέων) προκειμένου να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και εν συνεχεία έμεινε ελεύθερος και κατέληξε στο Χαϊδάρι.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» το όνομα του πορτιέρο της Καλλονής (το συμβόλαιο του οποίου με τον σύλλογο του Βορείου Αιγαίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) προϊόντος του χρόνου και όσο κυλάει το πρωτάθλημα, κουβεντιάζεται ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα στου Ρέντη.
 

Επειδή άραγε είναι ποδοσφαιριστής που ξεπήδησε μέσα από το «αβγό» του Ολυμπιακού και προοδεύει, ή και για άλλους λόγους που θα τους μάθουμε στο εγγύς μέλλον; Ιδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: