Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το… τεφτέρι και στη FIFA! (vid)

Eνα super deal δεν κάνει a priori χαρούμενους όλους τους πρωταγωνιστές. Υπάρχουν και οι παράπλευρες (απρόσμενες) απώλειες! Ελληνας μάνατζερ δεν έβγαλε ούτε… ευρώ (!) από μεταγραφή που σήκωσε μπόλικη σκόνη στην πιάτσα.
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Ο ξένος ποδοσφαιριστής έπαιζε μπάλα με τα τελευταία του credits στην ομάδα της Super League, δεδομένου πως το συμβόλαιό του έληγε σε λίγους μήνες και δεν υπήρχε καμία διάθεση ανανέωσης. Οχι πάντως λόγω της αδιαμφισβήτητης αξίας του...
 


Γνωστός ατζέντης έκανε… forward το βιογραφικό του σε σύλλογο του εξωτερικού και δούλευε τη μεταγραφή του, όχι έναν, ούτε δύο, αλλά οκτώ ολόκληρους μήνες (!).
 

Παρεμπιπτόντως και επειδή οι λεπτομέρειες δεν κάνουν πάντα τη διαφορά, το γραφείο του μάνατζερ που ανέλαβε δράση, τελείωσε τη δουλειά και εν τέλει δεν πήγε ταμείο, έχει άλλους 4-5 ξένους ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα.

Οπως και και ξεχωριστά γραφεία στη χώρα που βρίσκεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα.
 

Ο ριγμένος ατζέντης πνέει τα μένεα κατά του ποδοσφαιριστή και της ξένης ομάδας, όχι όμως και εναντίον του ελληνικού συλλόγου που δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Κι εφόσον δεν βρει άμεσα το δίκιο του, όμορφα, ήρεμα και πολιτισμένα, τότε θα σταμπάρει την ξένη ομάδα και τον παίκτη στο... τεφτέρι του και θα τους κυνηγήσει στη FIFA.

Πώς το τραγούδαγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στις «Διπλοπενιές»; «Λευτέρη, Λευτέρη, Λευτέρη, σ΄έχω σταμπάρει στο παλιό μου το τεφτέρι» . Α γεια σου!
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: