Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η Βέροια, ο... σκληρός Γεωργιάδης και οι αναμνήσεις του Αρη!

(φωτ.-www.arisfc.gr)
Το one man show του ρέφερι Βοσκάκη, δεν έβαλε κάτω από τα… χαλί τα παράπονα των παικτών Αρη για το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι και τα νεύρα που έβγαλε στο χορτάρι η οικοδέσποινα Βέροια.
 

Μάλιστα οι έντονοι διαξιφισμοί του... σκληρού Νίκου Γεωργιάδη με παίκτες των «κιτρίνων», θύμισε σε πολλούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον αντίστοιχο περυσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην πόλη της Ημαθίας.

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Μαρτίου 2013. Η Βέροια κερδίζει (3-1) έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι τον Αρη. 

Ο Γιάννης Γιαννιώτας «χτυπιέται» στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αδυνατώντας να πιστέψει πως «πνίγηκε» από τον Αθηναίο ρέφερι Ανδρέα Παππά, μία εξόφθαλμη κόκκινη κάρτα και αποβολή  για τον Γεωργιάδη της Βέροιας, στη φάση των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του αμυντικού της «βασίλισσας του βορρά».
 

«Ενα τέτοιο χτύπημα τιμωρείται όχι με απευθείας κόκκινη αλλά με… μαύρη κάρτα» έλεγε με παράπονο τότε στα αποδυτήρια των «κιτρίνων» ο διεθνής επιθετικός.
 

Παρεμπιπτόντως, ο άλλοτε παίκτης του Αρη και νυν της Φορτούνα Ντίσελντορφ, θα΄χει να θυμάται και άλλα πράγματα από εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι.

Οπως την ένταση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τζόναθαλ Λόπεζ στη φυσούνα των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα και φυσικά την… αφιέρωση του Ισπανού πορτιέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: