Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο «στρατηγός» έβγαλε στη... σέντρα και τιμώρησε τον Μπαργκάν

Κι όμως δεν είναι έκπληξη. Πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη ακόμη και εάν ο Κενάν Μπαργκάν θεωρείται ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιώργου Αρβανιτίδη στη Βέροια.
 

Ο Στέφανος Γαϊτάνος άφησε εκτός αποστολής (εν όψει Ολυμπιακού) τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος εδώ και κάποιους μήνες. Οχι πάντως πως  ο υπηρεσιακός τεχνικός δεν είχε και προσωπικούς λόγους να πάρει το... αίμα του πίσω. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!

Ο «στρατηγός» (όπως είναι το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Γαϊτάνο) της «βασίλισσας του βορρά»μ έβγαλε στην... αναφορά τον Μπαργκάν στην προπόνηση της Παρασκευής (4/10) και ουσιαστικά τον τιμώρησε για τις soft και μπλαζέ εμφανίσεις, μέσω του αποκλεισμού του από την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
 

Ορμώμενες από τον αποκλεισμό, οι... κακές γλώσσες εντός και εκτός των τειχών, έχουν να λένε πως ο Γαϊτάνος δεν έχει συγχωρέσει στον Πομάκο ποδοσφαιριστή τα «γαλλικά» που του έσυρε στη Λεωφόρο τη στιγμή της αντικατάστασης του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό..   
 

Για όσους δεν διακρίνεστε για την ισχυρή σας μνήμη, να θυμίσουμε πως ο Μπαργκάν σε εκείνο το ματς είχε πετάξει τα παπούτσια στον πάγκο και άρχισε να φωνάζει προς τον «στρατηγό», περνώντας επιδεικτικά από μπροστά του προτού ακολουθήσει το δρόμο για τα αποδυτήρια.
 

Η αλήθεια είναι πως ο  Μπαργκάν «κόλλησε» στις δάφνες της εξαιρετικής εμφάνισης τον περασμένο Δεκέμβρη (16/12/12) στην εμφατική νίκη (3-0) της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας το ένα εκ των τριών γκολ της μακεδονικής ομάδας.
 

Εκτοτε, σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου δεν ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, απογοητεύοντας το fan club των θαυμαστών του, με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: