Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μικρό το… κακό για Ζουέλα και Απόλλωνα!

(φωτ.-www.fcapollon.gr)
Καλά, καλά, ούτε ο ίδιος ο Ζουέλα θα θυμάται σε λίγο καιρό πως φόρεσε κάποτε την φανέλα του Απόλλωνα. 

Πόσω μάλλον οι φίλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεδομένου πως ο Ανγκολέζος ποδοσφαιριστής πέρασε και δεν… ακούμπησε από τη Ριζούπολη.

Παρά το γεγονός πως ο Ζουέλα αποτέλεσε μία από τις ηχηρότερες μεταγραφές, εν τούτοις δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Απόλλωνα.
 

Το κοντέρ έγραψε όλες και όλες δύο συμμετοχές με τους «κυανόλευκους» και αυτές όχι «γεμάτες». 12 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, 11 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και… γεια σας!
 

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός ακόμη και τα διαστήματα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών, έβλεπε μονίμως την… πλάτη του Δεληζήση, του Βέρτζου και των άλλων συμπαικτών του με τους οποίους αγωνίζεται στην ίδια θέση.
 

Ηταν ηλίου φαεινότερο πως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ με το «καλημέρα» ο Μπάμπης Τεννές δεν του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό, κάτι που ενδεχομένως να «φωτογράφιζε» και τις διαθέσεις του νέου κόουτς εν όψει της συνέχειας.
 

Ωσπου την Πέμπτη (24/10) γνωστοποιήθηκε η πρόωρη λύση του συμβολαίου του Αφρικανού παίκτη, «για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων.
 

Ούτως η άλλως στη Ριζούπολη μέλλον δεν είχε και συνεπώς μικρό το…κακό, λέμε εμείς. Και για τον Απόλλωνα και για τον Ζουέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: