Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τέλος ο «Σαλονικιός» Ρεγκέιρο από την Ρασίνγκ Κλαμπ

Θυμάστε τον Μάριο Ιγνάσιο Ρεγκέιρο Πίντος...; Ναι, τον άλλοτε Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή του Αρη, ο οποίος ήρθε - ως δανεικός από την Βαλένθια - το καλοκαίρι του 2008 στη Θεσσαλονίκη.

Εσχάτως, διέκοψε τη συνεργασία του με την Ρασίνγκ Κλαμπ λόγω σοβαρών οικογενειακών και ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο 35χρονος εν έτει 2013 επιθετικός, μεταπήδησε το φετινό καλοκαίρι από την Λανούς στην Ρασίνγκ. Ωστόσο, η απώλεια στενών συγγενικών προσώπων του επηρέασαν αρνητικά και σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογική του κατάσταση, κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο και στην αγωνιστική εικόνα του.
 

Ετσι έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 8 παιχνίδια με την Ρασίνγκ Κλαμπ την τρέχουσα σεζόν, προ ημερών κινήθηκαν οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του.
 

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην παρούσα φάση και θα ξεκινήσει άμεσα ψυχολογική θεραπεία !
 

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Ρεγκέιρο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη τη σεζόν 2008-09 (ως δανεικός από τη Βαλένθια) χωρίς πάντως να επιβεβαιώσεις τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε τότε στον κόσμο της ομάδας η άφιξή του στην Θεσσαλονίκη. 

Το κοντέρ με τους «κίτρινους» έγραψε 28 παιχνίδια και μόλις 3 γκολ. Το αμέσως επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νασιονάλ Μοντεβιδέο όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο. 


Ακολούθησαν τρεις σεζόν(2010-13) στην Αργεντινή και την Λανούς  και η φετινή μικρή (όπως αποδείχτηκε) συνεργασία με την Ρασίνγκ Κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: