Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Φώναξε «παρών» ο Φάμπιο και ακυρώνει (;) το δανεισμό στον Ιωνικό

Από τα μαλλιά άρπαξε την ευκαιρία ο Μορέιρα Ταβάρες Φάμπιο στο Αγρίνιο. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός «υπενθύμισε» στον Γιώργο Παράσχο την παρουσία του στο ρόστερ του Ατρομήτου και δεν αποκλείεται να αναβληθούν μέχρι νεωτέρας και εν τέλει να πάνε περίπατο οι σκέψεις δανεισμού του στον Ιωνικό.

Για όσους το έχουν ξεχάσει να θυμίσουμε πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και σκόρερ του ενός εκ των δύο γκολ του Ατρομήτου στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό το βράδυ της Τετάρτης (4/12) έχει συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στο Περιστέρι.
 

Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν, όταν οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» ανακοίνωναν την απόκτησή του από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να φτάνει μέχρι το 2016. 
 

Εν τούτοις, ένα ολόκληρο χρόνο στο Περιστέρι ο Φάμπιο «ξεχαρμάνιασε» σε τρία όλα και όλα ματς επίσημα ματς και τα τρία για τον θεσμό Κυπέλλου (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα της Τετάρτης  με τον Παναιτωλικό) ενώ ακόμη δεν έχει ευτυχήσει να κάνει το ντεμπούτο του στη Super League.
 

Μέχρι πρότινος υπήρχαν σκέψεις (αν όχι ειλημμένη απόφαση δανεισμού του) στον Ιωνικό του Μιχάλη Σπανού (πατέρα του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού) ωστόσο μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Αγρίνιο μάλλον οι Παράσχος και Αγγελόπουλος θα το σκεφτούν κάπως καλύτερα. 
 

Σημειωτέων, πως ο Φάμπιο αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ίσως να δικαιούται και άλλες και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες στη δυτική όχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: