Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η «βόμβα» Πάμπλο Γκαρσία έσκασε στην Ξάνθη!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Χρήστος Πανόπουλος κινούμενος αστραπιαία έκανε την μεταγραφική υπέρβαση και κατάφερε να προσθέσει τον Πάμπλο Γκαρσία στο ρόστερ της Ξάνθης, αφήνοντας με την όρεξη τις υπόλοιπες ομάδες (Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα) που είχαν στο «σημάδι» τον Ουρουγουανό άσο.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση της ακριτικής ομάδας - αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του ΠΑΟΚ με τους διοικούντες την ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής  (10/1) και τη λύση του συμβολαίου με το Δικέφαλο - και αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Ξάνθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» το νερό μπήκε στο αυλάκι για την μετακόμιση του Γκαρσία από την Τούμπα στα Πηγάδια, έπειτα από την απευθείας επικοινωνία που είχε προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή. 

Κάτι που για τους γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην Ξάνθη, όχι μόνο δεν συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο με τους υποψήφιους στόχους της ακριτικής ομάδας, αλλά ήταν κάτι που έχει πολλά χρόνια να συμβεί.

Ο Πανόπουλος ανέλαβε «επ΄ώμου» τις επαφές με τον Ουρουγουανό άσο και το deal αποτελεί 100% προσωπική του επιλογή, αλλά και επιτυχία, δεδομένου πως για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή καραδοκούσε σε πρώτο χρόνο η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα  - τον γούσταρε ο Τσιώλης, όπως είχε γράψει το «Μarca-SL» - και σε δεύτερο ο Παναιτωλικός του άλλοτε προπονητή του στον ΠΑΟΚ Μάκη Χάβου.

Ο Γκαρσία θα βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/1) στην Ξάνθη προκειμένου να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρεις της μεταπήδησής του στη Skoda.

Δεν υπάρχουν σχόλια: