Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Φώναξε «παρών» ο Λάσλο Μπόλονι για τον πάγκο της Εθνικής - Στο Καραϊσκάκη για τον Καπίνο η Γουέστ Μπρομ!



Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», όπως  δημοσιεύτηκαν στην στήλη του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» το Σάββατο 1 Μαρτίου.


Μπορεί η μετά – Σάντος εποχή να μην έχει ανατείλει ακόμη στην Εθνική ομάδα, ωστόσο στην ΕΠΟ καλούνται πλέον να ακολουθήσουν τη σοφή λαϊκή ρήση… «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και να πάρουν έγκαιρα τα μέτρα από το κοστούμι του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού.
 

Ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα πάει για πρόβες στον «γαλανόλευκο» ράφτη; Βάλτε τώρα που γυρίζει!
 

Μια φορά στο «κάδρο» των υποψήφιων διαδόχων του Φερνάντο Σάντος, το οποίο περιλαμβάνει παλιούς μας γνώριμους (Γιοβάνοβιτς, Κούπερ) καλό θα΄ταν να προσθέσουμε και το όνομα ενός ακόμη φίλου από τα παλιά.
 

Ο Λάσλο Μπόλονι (περί ου ο λόγος) από το καλοκαίρι του 2012 που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και κατέληξε στο εξωτικό Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Κορ, ουδέποτε σταμάτησε να εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία επιστροφής στους ευρωπαϊκούς πάγκους.
 

Ο Ρουμάνος τεχνικός διατηρεί όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα και σε συνδυασμό με την αρνητική απάντηση του Σάντος στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Εθνική μας ομάδα, μπήκε στο «τρυπάκι» να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της επιστροφής στην χώρα μας για το ρόλο του «αντί - Σάντος»
 

Τα πρώτα τηλέφωνα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ έπεσαν εκεί που έπρεπε σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την θέση που θα «χηρέψει» στον πάγκο της Εθνικής μετά το Μουντιάλ και πλέον αναμένει στο ακουστικό του…     
 

Οσο για το οικονομικό σκέλος; Οι ετήσιες απολαβές του Μπόλονι από τους εμίρηδες κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ που μαζί με τα διάφορα πριμ ανεβάζουν το ποσό κοντά στο ένα μύριο.
 

Χρήματα που δεν προκαλούν ζαλάδα στους παροικούντες την ΕΠΟ, δεδομένου πως κοντά στα επτά κατοστάρικα είναι το συμβόλαιο του Σάντος.
 

Κι αν τελικά στην ομοσπονδία βάλουν σε προτεραιότητα την συνεργασία με τον Μπόλονι και αποφασίσουν να μπουν σε επίσημες διαπραγματεύσεις μαζί του, μην έχετε καμία αμφιβολία πως ο 61χρονος προπονητής θα περάσει ευχαρίστως από ένα μικρό «κουρεματάκι» το κασέ του προκειμένου να φορέσει το γαλανόλευκο κοστούμι! 


Ερχεται για τον Καπίνο η Γουέστ Μπρομ!


«Παρέλαση» ξένων σκάουτερ αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πολλά ζευγάρια μάτια των ευρωπαίων εταίρων μας θα παρακολουθήσουν δια ζώσης το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ωστόσο ο απεσταλμένος της Γουέστ Μπρομ θα΄χει μάτια μονάχα για τα… γάντια του Στέφανο Καπίνο. 


Η αγγλική ομάδα παρακολουθεί τα δύο τελευταία χρόνια τον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» κι όπως πληροφορούμαι, αυτή την φορά αφού πάρει μια ακόμη τελευταία… γεύση, σκοπεύει να αφήσει τις «light» προτάσεις (περί δανεισμού και οψιόν αγοράς) και να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτησή των δικαιωμάτων του.


Το μεροκάματο του τρόμου!

Μπορεί ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο συνεργάτης του Γιάννης Θωμαίδης να αποτελούν παρελθόν εδώ και κάποιους μήνες για την Ταβρίγια, έχοντας αμφότεροι επιστέψει στα πάτρια εδάφη, ωστόσο πίσω έχει μείνει ο Αντώνης Ξαγοράρης. 


Ο Ελληνας φυσιοθεραπευτής συνεχίζει τη συνεργασία του με την ουκρανική ομάδα, δηλώνοντας κάτοικος Συμφερούπολης! 

Ναι, της πρωτεύουσας της Κριμαίας όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής(28/2) ένοπλοι παραστρατιωτικοί με πλήρη εξοπλισμό κατέβαλαν το αεροδρόμιο! Αυτό κι αν είναι το μεροκάματο του τρόμου!


«Τελειώνει» ο Μπούντιμιρ

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Μάριο Μπούντιμιρ και δεν πλήττει ο μόνιμος τραυματίας Μάουρο Πόι στον Παναιτωλικό. 


Ο Κροάτης επιθετικός που θυμίζει κάτι από… δακτύλιο (όπως λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο Αγρίνιο) δεδομένου πως τις μονές ημέρες της εβδομάδας είναι τραυματίας και τις ζυγές όλο και από κάποια ίωση θα ταλαιπωρείται, δεν έχει καταφέρει στις λιγοστές εμφανίσεις του με τη φανέλα των «καναρινιών» να διαψεύσει τον Γιώργο Δώνη που του έδειξε την πόρτα της εξόδου στον ΑΠΟΕΛ. 

Το εξάμηνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό εκπνέει το καλοκαίρι και το «διαζύγιο» φαντάζει αναπόφευκτο.


στο ψαχνό


@    Ολα τα κομφόρ προσφέρει ο ΠΑΟΚ στα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη. Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει πάντα τη διαφορά, δεν είναι τυχαίο πως οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενηθούν στο χλιδάτο «Megaron Hotel» κατά την παραμονή τους στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα με τον Εργοτέλη. Σε κάποιες άλλες εποχές ούτε απ΄έξω δεν θα… τολμούσαν να περάσουν!



@    «Κούνησε» την Κρήτη το αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης σχετικά με το συμβόλαιο ποδοσφαιριστή που κατέθεσε ο ΟΦΗ στη Super League στις 10 Φεβρουαρίου. Ολοι οι σύντεκνοι ψάχνουν να μάθουν την ταυτότητα του παλιού γνώριμου των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος όχι απλά προβάρει τη φανέλα της κρητικής ομάδας, αλλά οσονούπω ετοιμάζεται να κλείσει και τη νέα του κατοικία! Ε-ε-έρχεται!     

@    Την ώρα που ο Χρήστος Δάρας – όπως αποκάλυψε η στήλη - προβάρει το προεδρικό κοστούμι του Πανιωνίου, ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει οσονούπω στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Και το όνομα αυτού, Μπάμπης Φωτιάδης. Ο άλλοτε διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ θα αποτελέσει ένα από τα μέλη της νέας διοίκησης που θα σχηματιστεί μετά τις 14 Μαρτίου και ήδη κάνει το σχετικό «ζέσταμα» στην πλατεία.   



@    Γερά στα πόδια του πατάει ο Γιώργος Μανούσος στην Καλλονή μετά την ανώδυνη περιπέτεια που πέρασε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Οι νησιώτες θα κινηθούν για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο μην το αποκλείετε ο 27χρονος επιθετικός να γίνει αποδέκτης πρότασης που ούτε ο ίδιος ίσως να φαντάζεται! Ωραία σπορ το ποδόσφαιρο και άγρια η ομορφιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: