Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στον Πλατανιά μέσω… Νέας Σμύρνης ο Ντεντάκης!

Με τον κίνδυνο της «επίπληξης» από τον αυστηρό Αγγελο Αναστασιάδη, το «Marca –SL» θα «ρισκάρει» κάνοντας μια γρήγορη ανάγνωση του CV του 18χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος βρέθηκε στα Περιβόλια μέσω… Νέας Σμύρνης!

Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1995 μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι στον Πλατανιά από τον Κισσαμικό. Η δεκάλεπτη συμμετοχή του στο κυριακάτικο (7/4) παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων, αποτέλεσε το ντεμπούτο του στη Super League.
 

Νωρίτερα, μετρούσε άλλη μια εμφάνιση (90λεπτη) με τους «ερυθρόλευκους» και συγκεκριμένα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη τον περασμένο Οκτώβριο.
 

Ο νεαρός αμυντικός κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα τράιαλς του Αγγελου Αναστασιάδη την περασμένη άνοιξη,  αμέσως μετά το τέλος της σεζόν (2012-13) και πριν την αποχώρηση του Μακεδόνα κόουτς από τα Χανιά. 

Μάλιστα αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Πλατανιά, χωρίς ωστόσο στην πορεία οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Αναστόπουλος να του δώσουν ευκαιρίες συμμετοχής.
 

Σημειωτέον, πως ο Ντεντάκης δοκίμασε την τύχη του στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του ΄12, χωρίς όμως να κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι που εφόσον είχε συμβεί, δεν θα τον έβρισκε σήμερα να φοράει τη φανέλα του Πλατανιά.

Αυτά και τέλος γιατί… καραδοκεί ο Αναστασιάδης, έχοντας ζητήσει από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην ασχοληθούν με τον νεαρό αμυντικό έπειτα το βάπτισμα του πυρός στη Super League, ως είθισται με τους νεαρούς πρωτοεμφανιζόμενους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: