Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Καυτό» καλοκαίρι με δέκα ελεύθερους στον Εργοτέλη!

Εργοτέλης δεν είναι… μόνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Εκτός από τον Εβρίτη τεχνικό για τον οποίο υπάρχει αμοιβαία διάθεση να συνεχίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας, «κυκλοφορεί» και μια 10άδα συμβολαίων που λήγουν οσονούπω και προμηνύουν ένα «καυτό» καλοκαίρι στο Ηράκλειο. Το «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες...

Οι προσεχώς ελεύθεροι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας λίγο ακόμη και θα συμπλήρωναν ενδεκάδα, με ουκ ολίγα πρωτοκλασάτα ονόματα να συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο γκρουπ. 

Εχουμε και λέμε: Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Μεχία, Στοίκοβιτς, Αντελέγε, Κούμπικ, Μονακέλο.
 

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Σαρρής ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ για την τύχη των δανεικών  (Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος και Ιμπραήμ) θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός που διατηρεί τα δικαιώματά τους. 
 

Από την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» καθάρισαν την… μπουγάδα της παραμονής στη Super League και ξεκαθαρίσει τελειωτικά και το θέμα της - κατά τα φαινόμενα - συνέχισης της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, σειρά θα πάρουν οι συζητήσεις με τους προσεχώς ελεύθερους.

Συζητήσεις που όσο να΄ναι, θα ανεβάσουν το καλοκαιρινό θερμόμετρο σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα εντός των τειχών της κρητικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: