Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Ο Ντιόγκο δεν έχει κλείσει την πόρτα του Πανθρακικού»


Ο Ελληνας εκπρόσωπος του Ζορντάο Ντιόγκο μιλάει αποκλειστικά στο «Marca- SL» και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Ο Τάσος Ραγκούσης (περί ου ο λόγος) σχολιάζει τις συζητήσεις με την ακριτική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου, τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή, καθώς και το ειρωνικό σχόλιο των οργανωμένων οπαδών («Ultras Panthrax») για τον… Ρομπέρτο Κάρλος!

«Κάπου υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο Ντιόγκο δεν έχει κλείσει την πόρτα του Πανθρακικού. Απλούστατα ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε δεν μπορεί να καταλάβει ή να συνειδητοποιήσει, ότι όχι μόνο Ντιόγκο, αλλά οι φιλοδοξίες οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο μέλλον σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην χώρα που αγωνίζεται...» τόνισε ο Ελληνας μάνατζερ και πρόσθεσε:
 

«Αυτό ήταν το σκεπτικό, όχι της άρνησής του στην ανανέωση του συμβολαίου, αλλά της πρώτης τοποθέτησης. Η πόρτα του Πναθρακικού επαναλαμβάνω δεν είχε κλείσει. Ο Πανθρακικός είναι ένα σοβαρό σωματείο που τηρεί τους σωστούς όρους και τις προϋποθέσεις για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στην Ελλάδα.
 

Δεν ξέρω γιατί μεταφέρεται προς τα έξω πως ο Ντιόγκο δεν θέλει να συνεχίσει και βεβαίως ίσως και δικαιολογημένα υπάρχουν και τα σχόλια πως “είχαμε τον Ρομπέρτο Κάρλος στην ομάδα και δεν το ξέραμε”. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: