Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Χένρικ Ογιάμα, ο νέος «σερίφης» (;) της «πράσινης» πολιτείας του Παναθηναϊκού! (pics)

Αν δικαιωθούν τα πολωνικά ΜΜΕ και ο Χένρικ Ογιάμα έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τότε η «πράσινη» πολιτεία θα αποκτήσει το νέο της… σερίφη! 

Προσωνύμιο που «κόλλησαν» οι Σκωτσέζοι στον Εσθονό μεσοεπιθετικό την εποχή που «πυροβολούσε» με την φανέλα της Μάδεργουελ, φτιάχνοντας μέχρι μπλούζες και κούπες αφιερωμένες στον... «the new sheriff in town»!
 

Το «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες και το αρχειακό φωτογραφικό υλικό.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως όλα αυτά συνέβησαν την περίοδο που ο Ογιαάμα σκόραρε «κατά ριπάς», σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες με την Μάδεργουελ.


Oχι πάντως πως και ο ίδιος δεν πήγαινε... γυρεύοντας, δεδομένου πως μετά από κάθε γκολ, πανηγύριζε σχηματίζοντας με τα χέρια του δύο πιστόλια! That’s it! 





Ο επιθετικός οίστος σε συνδυασμό με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή, έδωσαν έμπνευση στο εμπορικό τμήμα της Μάδεργουελ, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια και κούπες με το σκίτσο του Ογιάμα ανάμεσα σε δύο πιστόλια, ένα αστέρι, έναν στόχο και το χαρακτηριστικό το μότο: «THE NEW SHERIFF IN TOWN».





Δεν υπάρχουν σχόλια: