Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το καθυστερημένο ντεμπούτο και η αξιολόγηση του Γκσπούρνινγκ στον ΠΑΟΚ (vid)

Στα χαρτιά επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη, υπογράφοντας εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. 

Στην πράξη το come back στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να συμβεί την Κυριακή (13/4) στη Λιβαδειά.
 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στη Super League και το πρώτο τεστ εν όψει της καλοκαιρινής αξιολόγησης από τον ΠΑΟΚ.
 


Μπορεί ο Αυστριακός τερματοφύλακας να ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά στις 27 Ιανουαρίου, εν τούτοις ακόμη δεν έχει πάρει το επίσημο βάπτισμα του πυρός με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 

Κάτι ο Παναγιώτης Γλύκος που έχει πάρει τα γάντια του βασικού στο σπίτι του και κάτι ο τραυματισμός που τον κράτησε πίσω, είχαν ως αποτέλεσμα ο 32χρονος πορτιέρε να μην έχει ακόμη κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ. Κάλλιο αργά όμως, παρά ποτέ!   

Στο κυριακάτικο (13/4) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο πανύψηλος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ και θα επανέλθει έτσι σε αγώνα της Super League έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.
 

Κάνοντας τις απαραίτητες ανασκαφές στο αρχείο θυμηθήκαμε πως η τελευταία συμμετοχή του σε αναμέτρηση της Super League καταγράφηκε στις 3 Απριλίου του ΄11 στην εκτός έδρας ήττα (3-0) της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
 

Εν συνεχεία ο Γκσπούρνινγκ αποχώρησε από την Ξάνθη προκειμένου να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό των Σιατλ Σάουντερς και του αμερικάνικου πρωταθλήματος (MLS).
 

Τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο (με οψιόν δύο χρόνων) με τον ΠΑΟΚ. 

Κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι θα γίνει νέα κουβέντα για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η αξιολόγηση του ξεκινάει την Κυριακή (13/4) στη Λιβαδειά.   

Θυμηθείτε στο σχετικό βίντεο την τελευταία εμφάνιση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ σε αγώνα της Super League με τα γάντια της Ξάνθης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: