Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Κρούση της Οσέρ στον… τεχνικό διευθυντή Ολιβιέ Καπό!

Μπορεί ο Λεβαδειακός να ανακοίνωσε για δύο χρόνια το περασμένο καλοκαίρι τον Ολιβιέ Καπό, ωστόσο η συνέχιση της συνεργασίας τους κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Marca – SL», ο Γάλλος άσος σκέφτεται να κρεμάσει μια ώρα αρχύτερα τα παπούτσια του και να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή (!) στην Οσέρ, ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτιαξε το όνομά του.

Ο Καπό αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ με την φανέλα του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν. 

Παρά το γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια ξεδίπλωσε τις μεγάλες πτυχές του πλούσιου ταλέντου του, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του σε συνδυασμό με την ευπάθεια τους τραυματισμούς, δημιουργούν πολλές και σοβαρές αμφιβολίες αναφορικά με την παραμονή του στη Λιβαδειά εν όψει και της νέας σεζόν.
 

Κι όλα αυτά την στιγμή που σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» προερχόμενες από τη Γαλλία, ο 33χρονος μέσος δέχτηκε κρούση επιστροφής από την Οσέρ που ειρήσθω εν παρόδω, χτυπάει… κάρτα την φετινή χρονιά στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οχι όμως με σορτσάκι και παπούτσια με καρφιά, αλλά με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή, κάτι που σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον βάζει σε σοβαρές σκέψεις τον ποδοσφαιριστή για τον επαναπατρισμό του.

Να θυμίσουμε πως ο Καπό ξεπετάχτηκε μέσα από την Οσέρ αγωνιζόμενος για μια πενταετία (1999-2004) με την φανέλα της, προτού μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2004 στην Γιουβέντους. 

Στην γαλλική ομάδα επέστρεψε το 2011 και έπαιξε για δύο χρόνια, μετακομίζοντας στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Λεβαδειακού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: