Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

President Πατρίκ Ντιμπαλά - Η επιστροφή στην Ελλάδα με το κοστούμι του προέδρου! / «Οχι» του Παναθηναϊκού σε επίσημη πρόταση για την πώληση του Καπίνο / «Κλεισμένος ο Κάγεβιτς στην ΑΕΚ» λένε στην ελβετική πιάτσα των ατζέντηδων / Εντυπωσίασε τον Σαββίδη το «γκελ» του Αγγελου στην θύρα των VIP του ΟΑΚΑ



Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από την στήλη του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» την Τετάρτη 30 Απριλίου.

Την τιμητική τους έχουν κλασικά αυτή την περίοδο, τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων που έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν και βρίσκονται στο pre game της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και των διακοπών.
 

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και από την πλευρά τους, οι προπονητές να «σκανάρουν» διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους παραδοσιακά τους προτείνονται από φίλους και μάνατζερ.
 

Ετσι λοιπόν και εκ πρώτης όψεως περνάει στα… ψιλά το φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και μεικτής ομάδας του Βελγίου, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στις δεύτερες ομάδες συλλόγων του Βελγίου, αλλά και στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της εν λόγω χώρας.
 

Αναζητώντας ωστόσο η στήλη περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους Βέλγους επισκέπτες, έπεσε πάνω σε έναν φίλο από τα παλιά και «αλίευσε» άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. 
 

Και το όνομα αυτού, Πατρίκ Ντιμπαλά! Ο 31χρονος Βέλγος επιθετικός έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του επτάχρονη θητεία (2006-13) στο μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος κατά σειρά στον Αστέρα Τρίπολης, τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πανιώνιο, τον Παναιτωλικό και την Καλλονή.
 

Επειτα από το «διαζύγιο» με την Καλλονή το περασμένο καλοκαίρι παρέμεινε στο «ράφι» από το οποίο δεν έχει καταφέρει να βγει μέχρι σήμερα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως κάθεται και κλαίει την μοίρα του. Κάθε άλλο.

Ο Ντιμπαλά αποφάσισε να συνδυάσει τα παπούτσια του ποδοσφαιριστή με το κοστούμι του προέδρου! 


Ετσι δημιούργησε μια μεικτή ομάδα ποδοσφαιριστών με έντονο αφρικανικό στοιχείο και ηλικίες μεταξύ 18-22 χρονών, οι οποίοι προέρχονται από δεύτερες ομάδες συλλόγων και τις μικρότερες κατηγορίες του Βελγίου. 

Παρεμπιπτόντως, λέτε να «γυαλίσει» κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών στον Ακη Μάντζιο; Οψόμεθα.
 

Φιλοδοξία του president Ντιμπαλά είναι η συγκεκριμένη ομάδα να μπουσουλήσει, να μεγαλώσει και να βαδίσει σε επαγγελματικά πρότυπα σε βάθος χρόνου. Προσοχή- προσοχή! Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως ο Κονγκολέζος στην καταγωγή παίκτης,  έριξε πρόωρους τίτλους τέλους στην καριέρα του. Το προεδριλίκι, προεδριλίκι και ο ποδοσφαιριστής, ποδοσφαιριστής!
 

Το περασμένο καλοκαίρι δεν τον κάλυπτε καμία από τις προτάσεις που του έφτασαν στα χέρια του και συνειδητά αποφάσισε να μην υπογράψει πουθενά, φιλοδοξώντας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο να «ξεσκονίσει» τα παπούτσια του και να επιστρέψει στα γήπεδα με το κοστούμι του προέδρου και τα παπούτσια με τα καρφιά!



«Κλεισμένος ο Κάγεβιτς στην ΑΕΚ»
 

Τελειωμένη υπόθεση (!) χαρακτηρίζουν στην ελβετική πιάτσα των ατζέντηδων, την μεταγραφή του Ασμίρ Κάγεβιτς στην ΑΕΚ. 

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος θα μετακομίσει στην χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Ενωσης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους ατζέντηδες… made in Switzerland, με πλούσια προϋπηρεσία και δυνατά κονέ μεταξύ άλλων ομάδων και στη Ζυρίχη, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του Μαυροβούνιου μέσου μέχρι το καλοκαίρι του 2015. 

Οσο για το report των Ελβετών agents σχετικά με τον Κάγεβιτς; «Kαλός παίκτης με πλούσια σωματικά προσόντα και υψηλή τεχνική κατάρτιση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ». Θα πέσουν μέσα; Ο χρόνος θα δείξει…       


«Οχι» για Καπίνο
 

«Τα εν οίκω, μη εν δήμω» έλεγαν οι αρχαίοι για να προστατέψουν όσα συμβαίνουν στην πόλη τους. Ρήση που ασπάζονται απόλυτα στον Πανθηναϊκό όσον αφορά τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας. 

Η επίσημη πρόταση που «έσκασε» προ ημερών στα γραφεία των «πρασίνων» για τον Στέφανο Καπίνο από κλαμπ της Ιβηρικής Χερσονήσου και απορρίφθηκε, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω. 

Ούτως η άλλως κι εδώ που τα λέμε, τα χρήματα ήταν σχεδόν τα μισά απ΄όσα αξιώνουν οι «πράσινοι» για την «υπερήφανη πώληση» του διεθνούς τερματοφύλακα και ίσως να μην κρίθηκε άξια αναφοράς. Να περάσει ο επόμενος! 


Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια…
 

Σκούρα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ.Τα απόνερα της απώλειας του Κυπέλλου και της βαριάς ήττας από τον Παναθηναϊκό «χτυπάνε» για τα καλά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο εκνευρισμός, οι εντάσεις και η γκρίνια βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη στο εσωτερικό της ομάδας. 

Και επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις όλα φταίνε φτάσαμε στο σημείο να χρεώνεται στον Γιώργο Γεωργιάδη ακόμη η απόφαση να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα την παραμονή του τελικού και όχι νωρίτερα, όπως επιθυμούσε ο Ζήσης Βρύζας κι αρκετοί άλλοι εντός των τειχών. 


στο ψαχνό 
 

@    Ο Ιβάν Σαββίδης τρέφει τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του Αγγελου Αναστασιάδη(φωτ.) αλλά αυτό που συνέβη στο τελικό του ΟΑΚΑ, ασφαλώς και ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εντυπωσιάστηκε βλέποντας τον ένα μετά τον άλλο τους Αθηναίους επισήμους (από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή μέχρι τον Γιώργο Βαρδινογιάννη) στην θύρα των VIP να χαιρετούν και να΄χουν εγκάρδια συνομιλία με τον Ελληνα τεχνικό, κάτι που τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στα μάτια του. Respect στον Αγγελο!    

 

@    Η στήλη αποκάλυψε στις 25 Απριλίου την επιστροφή του Νίκου Γαλανακόπουλου στο τμήμα σκάουτινγκ του Αστέρα Τρίπολης. Σκαλίζοντας ωστόσο τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησης του από την Λάρισα, προκύπτει πως το «διαζύγιο» με τον χρηματοδότη της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα κάθε άλλο παρά «βελούδινο» υπήρξε. Κάπως έτσι εξηγούνται άλλωστε και τα παράπονα του Θεσσαλού επιχειρηματία πως είναι απογοητευμένος από δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι δεν φάνηκαν αντάξιοι της τυφλής εμπιστοσύνης τους. Συμβαίνουν κι αυτά…   



@     Μια άκρως ενδιαφέρουσα συγχώνευση που θα σηκώσει μπόλικη… σκόνη «μαγειρεύεται» σε καλοκαιρινό φόντο και κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Για το θέμα έχουν γνώση ελάχιστοι κι ένας, ένας, διαλεγμένοι, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι διαρροές. Μεταξύ αυτών κι ένας Ελληνας τεχνικός  ο οποίος θα πάρει το χρίσμα του κόουτς στην νέα ομάδα που θα προκύψει, από την στιγμή που έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν! Μυστικό που το γνωρίζουν δύο, παύει να αποτελεί μυστικό!  


@    Μεγάλο (και) το διαιτητικό ενδιαφέρον στα σημερινά ματς των πλέι οφ της Super League. O Τριτσώνης (φωτ.) σφυρίζει ξανά παιχνίδι του Ατρόμητου μετά από 19 μήνες (!) που τυγχάνει μάλιστα να συμπίπτει με την επανεμφάνιση του Γιώργου Σπανού στο γήπεδο του Περιστερίου έπειτα από την αποφυλάκισή του. Στην Τούμπα ο Δασκαλόπουλος έχει ένα κρίσιμο «διαγώνισμα» (ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης) και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να αποδείξει ότι αντέχει τον σκληρό ανταγωνισμό στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας. 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: