Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Οι ελληνικές συμμετοχές στο Wyscout του Μιλάνου (pics)

Το ελληνικό χρώμα δεν θα εκλείπει στις 22 Μαΐου από το Μιλάνο και το Wyscout, την καθιερωμένη κοινή συνάντηση εκπροσώπων μελών ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και ενός πριβέ κλαμπ FIFA Agents.
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ» την μοναδική ομάδα της Super League και τους Ελληνες ατζέντηδες που έχουν ήδη κάνει τις σχετικές κρατήσεις.

Για τους μη γνωρίζοντες να θυμίσουμε πως το Wyscout είναι μια ιταλικής προέλευσης ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι ομάδες που γίνονται (επί πληρωμή) μέλη, μπορούν να «σκανάρουν» παίκτες από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρακολουθώντας εκτός από τα βιογραφικά και τις επιδόσεις τους σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Για να καταλάβει κανείς πόσο οργανωμένο είναι το Wyscout, αρκεί να αναφέρουμε ότι διαθέτει βίντεο με ολόκληρους αγώνες ακόμα και από χαμηλές κατηγορίες μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν και ματς από αναμετρήσεις πρωταθλημάτων Νέων (U-20)!

Οι προσκεκλημένοι στα φόρουμ που διεξάγονται 2-3 φόρες το χρόνο ανά τον κόσμο, ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με πιθανές αγοραπωλησίες παικτών, ενώ γίνονται και συζητήσεις περί πιθανής συνεργασίας ομάδων, συλλόγων, μάνατζερ και ούτω καθ΄εξής.
 

Η ελληνική εκπροσώπηση στο τελευταίο φόρουμ που διεξήχθη τον περασμένο Φεβρουάριο στην Μόσχα ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά, αφού το «παρών» έδωσε μονάχα ένας Ελληνας ατζέντης και συγκεκριμένα ο Στέλιος Βραδέλης.
 

Αυτή τη φορά οι ελληνικές συμμετοχές θα είναι περισσότερες χωρίς πάντως να προβλέπεται κοσμοσυρροή.
 

Από πλευράς ομάδων η μοναδική ΠΑΕ της Super League που έχει δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή είναι η Ξάνθη και θα εκπροσωπηθεί δια μέσου του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, όπως έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε πιο κάτω στη φωτογραφία που εξασφάλισε η στήλη με τις συμμετοχές των ομάδων. 



Οσο για τους ατζέντηδες που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Μιλάνο; Εχουμε και λέμε: Παύλος Τοπίδης, Θεόφιλος Καρασσαβίδης, Λεωνίδας Αθανασούλας, Στέλιος Βραδέλης και ο ομογενής (εκ Ελβετίας) Τάσος Σαλωνίδης.

Οσοι πιστοί (προλαβαίνετε ακόμη) προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: