Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

STARS: Το αστροσκόπιο του πλανήτη της Super League (pics)

Διαβάστε στο αστροσκόπιο του «Marca - SL»,  18 «STARS» μέσα από τον πλανήτη της Super League.

Γράφουν οι Αστρολόγιοι





Πιερ Ισά
«Κόβει» και «ράβει» ο Μίνο Ραϊόλα στον Ολυμπιακό. Μέχρι και στα… παζάρια με την σκληρή Χίρενφεϊν για τον Φινμπόγκασον συμμετέχει ο Ιταλός μάνατζερ. Είναι μάλιστα τέτοιο το σουξέ που έχει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, που θα ήταν άσκοπο να βγείτε (λέμε τώρα) παραπονούμενος στην ερυθρόλευκη αναφορά, για την είσοδό του στα «χωράφια» του αθλητικού διευθυντή. Εδώ υπάρχει ένας… έρωτας μεγάλος!


 

Σίλβα Κλέιτον
Ουδείς αμφισβητεί τα δυνατά σας αισθήματα για τον Παναθηναϊκό. Αλίμονο. Οι μεγάλες αγάπες, ποτέ δεν πεθαίνουν! Ασφαλώς όμως και θα΄χετε πληροφορηθεί πως από την ημέρα που αποχωρήσατε, μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά στο τριφύλλι. Αντέχετε να βάλετε το μνημόνιο στη ζωή και στο συμβόλαιό σας βεβαίως, βεβαίως. Για την Πανάθα ρε γαμώτο! 


 

Γιώργος Γεωργιάδης
Πώς πήγε το ραντεβού με τον Ιβάν στο «Μακεδονία Παλλάς»; Ολα καλά; Εκτός από εμάς, ρωτάει και ο ράφτης ο οποίος περιμένει την παραγγελία εν όψει της νέας σεζόν. Εκείνο το κοστούμι όχι του ασίσταντ κόουτς (τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία) αλλά του ασίσταντ τεχνικού διευθυντή να ξεκινήσει να το ράβει, ή ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο…;


 

Γιώργος Σπανός
 Εκτός από την «μαύρη» λίστα και το «καθάρισμα» των Παπαδόπουλου και Φωτάκη, ο Παράσχος φρόντισε να κάνει και εισηγήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση του Ατρόμητου. Σιγά μην άφηνε τον… κοσμογυρισμένο Αγγελόπουλο, να παίξει μπάλα μόνος του στο καλοκαιρινό παζάρι. Εκείνη τη δεύτερη ευκαιρία στον Βαγγελάκη τον Μάντζιο σκοπεύετε να τη δώσετε, ή βγάζετε «σπυράκια» στο άκουσμα και μόνο του συγκεκριμένου ονόματος…;




Γιώργος Μποροβήλος
Τίποτα, τίποτα, δεν σας σταματά, πρόεδρος θα γίνετε με τον... τσαμπουκά! Ο καλός ο πρόεδρος, όλα τα αλέθει! Και την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης και την Super League. Οι εκλογές στην διοργανώτρια αρχή για την ανάδειξη νέου προέδρου πλησιάζουν. Η υποψηφιότητά σας όχι απλά θεωρείται βέβαιη, αλλά υποστηρίζετε ακόμη και από "εταίρους" που μέχρι χθες δεν έλεγαν ούτε «καλημέρα» με τους Μπακοκαϋμενάκηδες. Είστε σε καλό δρόμο!



Μάνθος Πουλινάκης
Καλός, χρυσός και άγιος ο Ντμίτρι Σέλουκ πρόεδρε, αλλά έχει μια συνήθεια που δεν την λες και καλή. Ο Ουκρανός μάνατζερ που λέτε, κάθε Δευτέρα σηκώνεται πρωί- πρωί και το ρίχνει στο αγωνιστικό ρεπορτάζ για τους παίκτες του. Ετσι και δεν έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής και «γυαλίζουν» τον πάγκο και την εξέδρα στα ματσάκια του ΣΚ, τότε αρχίζει την μουρμούρα και τα τηλέφωνα. Το νου σας!




Γκαετάνο Μονακέλο
Κοτζάμ Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί σας μπας και σας «ψήσει» για λογαριασμό του ΟΦΗ, αλλά εσείς «βράχος»! Εργοτελάρα και πάσης Ελλάδος! Αντε μετά να μην προφέρουν το όνομά σας οι Εργοτελίτες και το στόμα τους να στάζει μέλι! Μονακέλο οέ, οέ, οέ...!


 

Γιάννης Κομπότης
Μένετε ή φεύγετε τελικά από τον Λεβαδειακό; Οσο αφήνετε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την… εξωτική Βοιωτία, βάζετε περίεργες ιδέες σε κάποιες μνημονιακές ομάδες οι οποίες αναζητούν απεγνωσμένα και προσεύχονται για έναν επενδυτή! Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα πήρε το αυτί σας. Κομπότη Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!





Μάκης Χάβος
Μια κουβέντα είναι να πάρετε τον προσεχώς ελεύθερο Γιώργο Φωτάκη στον Παναιτωλικό. Μην κοιτάτε που ο Κωστούλας έκανε την υπέρβαση για λογαριασμό σας και σας κράτησε στο Αγρίνιο για έναν ακόμη χρόνο. Μια φορά γίνονται αυτά, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ΔΝΤ και μνημονίων. Αν δεν δεχτεί… κούρεμα με την ψιλή, ξεχάστε τον Φωτάκη.


 

Ακης Μάντζιος
Τον ξένο στόπερ που έχετε «κλείσει» εδώ και κάτι μέρες, πότε με το καλό σκοπεύετε να τον ανακοινώσετε; Εκτός πάλι κι αν η δουλειά δεν είναι ακόμη τελειωμένη, αφού το παλικάρι χρειάζεται και μια σεβαστή προκαταβολή για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Κομοτηνή για τις υπογραφές. Και οι άτιμες οι προκαταβολές, δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα τη σήμερον ημέρα.  





Γιάννης Πετράκης
Ποιος να το΄λεγε κόουτς πως μετά την συμπλήρωση του… μισού Ιουνίου, ο ΠΑΣ δεν θα΄χει κάνει ακόμη σεφτές στις μεταγραφές! Ας είναι καλά όμως ο κορμός της περυσινής ομάδας. Κατά τα άλλα, νέος είστε ακόμη στα Γιάννενα, έχετε πολλά ακόμη να δείτε και να… θαυμάσετε!
 


Γιάννης Ματζουράκης
Κόουτς τα μάθατε τα νέα…; Ο Πανόπουλος ψάχνεται για νέο προπονητή στην Ξάνθη. Τι πρωτότυπο! Ως καλός του φίλος, έχετε τίποτα καλό να του προτείνετε, ή μετά τον Καλαϊτζίδη που μεταπήδησε στον «πλανήτη – Αρη» δεν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας…;



Δημήτρης Τερεζόπουλος
Δεν θέλουμε να σας μελαγχολήσουμε, αλλά η μισή (και πλέον) πιάτσα θεωρεί πως δύσκολα ο Πανιώνιος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την αφετηρία του νέου πρωταθλήματος. Φτώχεια καταραμένη! Κι εδώ που τα λέμε, χωρίς αδειοδότηση τι βγάζει κανείς, αλλά χωρίς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, μεταγραφικό καλοκαίρι δεν βγαίνει.
 


Γιάννης Χριστόπουλος
Από «Σελούκ-όπαιδα» άλλο τίποτα στην Κρήτη. Να΄φαν κι οι κότες! Οχι στα Χανιά, αλλά στο Ηράκλειο. Αλήθεια, φροντίσατε να συγχαρείτε τον Ουκρανό μάνατζερ (Ντμίτρι Σέλουκ) για τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ή αποφεύγετε τις δυνατές και έντονες συγκινήσεις…;
 


Γιώργος Αρβανιτίδης
Το ισπανικό μοντέλο που λανσάρετε στη Βέροια, προβλέπει και τις «υπερήφανες πωλήσεις» ποδοσφαιριστών της ομάδας...; Εδώ που τα λέμε, αν δεν πουλήσετε το φετινό καλοκαίρι τον Μπεν Μοχάμεντ πότε θα τον πουλήσετε...; Οταν θα΄χει το δικαίωμα (σε έξι μήνες) να συμφωνήσει και να υπογράψει όπου γουστάρει, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν;




Χρήστος Πανόπουλος 
Αν, λέμε αν, σκέφτεστε πράγματι να παραδώσετε στον Σάκη Τσιώλη το τιμόνι της Ξάνθης, ξεχάστε κάποιες αγαπημένες συνήθειες. Οχι την έκδοση των κλασικών- γλαφυρών ανακοινώσεων, αλλά την κυκλοφορία στο άβατο των αποδυτηρίων. Για περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να κάνετε ένα τηλέφωνο στον Γιάννη τον Καϋμενάκη. Ακούτε που σας λέμε.

 

Γιώργος Λιμπάντσης
Ναι, ο Κουτσούρης είναι μεγαλομέτοχος, εσείς όμως βάζετε το παραδάκι στην Κέρκυρα. Και μην ξεχνάμε εκείνο το παλιό περίφημο δόγμα του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη: ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο! Ο πρόεδρος της Κέρκυρα το΄χει κατά νου, ή καλό θα ήταν να του στείλετε σε μια μεγάλη κορνίζα;


 

Βίλιαν Φλουτ
Αν τελικά το πάρετε απόφαση και έρθετε για μόνιμη εγκατάσταση στο «Μονακό της Ελλάδας», θα συγχαρείτε το νέο Δήμαρχο της πόλης για την πρόσφατη εκλογή του, ή στην Ολλανδία αποφεύγατε τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις…; Εδώ όμως είναι Ελλάδα και ο Μπέος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. This is Volos! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: