Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο «σύντεκνος» Ραούλ Ταμούδο και η Κέρκυρα!

Ενα χρόνο νωρίτερα, αποδείχτηκε μεταγραφικό όνειρο καλοκαιρινής νυκτός για τον ΟΦΗ. 

Ο Ραούλ Ταμούδο «επιστρέφει» στην ελληνική αγορά, κάνοντας αυτή τη φορά...στάση όχι στο Ηράκλειο, αλλά στην Κέρκυρα!

Ο «μίστερ 169 γκολ» στην Primera Divisin παρ΄ότι φέρεται να ΄χε έρθει αρχικά σε καταρχήν συμφωνία με τον ΟΦΗ και είχε «ψηθεί»  να ζήσει από κοντά την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος, εν τέλει άφησε με την όρεξη την κρητική ομάδα.

Δεν έριξε άγκυρα στο Ηράκλειο κι αφού έστριψε «δια του αρραβώνος», υπέγραψε στη Σαμπαντέλ (με καθαρές ετήσιες απολαβές 120 χιλιάρικα) συνεχίζοντας την καριέρα του στα γήπεδα της Segunda Division κιι έχοντας την περασμένη σεζόν 26 συμμετοχές και 4 γκολ με την ισπανική ομάδα.
 

Ο 36χρονος Ταμούδο όμως, εκτός από τον περυσινό greek love story με τον ΟΦΗ, «κουβαλά» κι άλλο ελληνικό ιστορικό.
 

Το καλοκαίρι του 2011 ο γνωστός και μη εξαιρετέος agent Ινιάκι Ιμπάνιεθ, τον πρότεινε αρχικά στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Φρανθίσκο Γέστε και εν συνεχεία στην ΑΕΚ.
 

Για διαφορετικούς λόγους η δουλειά δεν προχώρησε ούτε με τους «ερυθρόλευκους» ούτε με την Ενωση και ο «Ταμουχάδο» (όπως τον φώναζαν οι οπαδοί της Εσπανιόλ) υπέγραψε στην πορεία στην Ράγιο Βαγιεκάνο.
 

Η παραδοσιακή σχέση ενός εκ των δικηγόρων του Ιμπάνιεθ, ονόματι Ισκάρ Λάντα με γνωστό Ελληνα ατζέντη, «στέλνει» εκ νέου τον γερό - Ταμούδο στα μέρη μας για λογαριασμό της Κέρκυρας. 

Αν και η πρώτη αντίδραση των Φαιάκων, είναι επιφυλακτική λόγω προχωρημένης ηλικίας και μπάτζετ. Ιδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: