Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Μανωλάς, ο Τοροσίδης, οι «νυχτερίδες» και ο… ξενοδόχος Βαλβέρδε!

Τελικά, πίσω από τον ισπανικό καπνό -κατά όπως φαίνεται - υπάρχει και…. φωτιά! 

Κάτι περισσότερο γνωρίζουν τα ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και τις τελευταίες ημέρες γράφουν με… κεφαλαία γράμματα το όνομα του Κώστα Μανωλά στο ρεπορτάζ της Βαλένθια. 

Οι «νυχτερίδες» φέρονται να ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν επισήμως από τον Ολυμπιακό για την τιμή πώλησης του διεθνούς αμυντικού. 

Κι αυτή την φορά γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους, όπως συνέβη το 2009 με ένα άλλοτε παιδί του Πειραιά, τον Βασίλη Τοροσίδη.

Μπορεί η Βαλένθια να μην έχει κάνει shopping – τουλάχιστον μέχρι σήμερα - από τον Ολυμπιακό, ωστόσο διατηρεί τις «κεραίες» επί μονίμου βάσεως στραμμένες προς τον Πειραιά. 

Οι Τοροσίδης σε μικρότερο βαθμό ο Ολαϊτάν και εσχάτως ο Μανωλάς, έχουν αποτελέσει αντικείμενο μεταγραφικής μελέτης για τους Ισπανούς.
 

Επί τη ευκαιρία του φρεσκότατου και «ζεστού» ενδιαφέροντος για τον Κώστα Μανωλά, είναι μια καλή ευκαιρία να θυμίσουμε κάτι που λίγοι γνωρίζουν. 

Την άνοιξη του 2009 η Βαλένθια ήταν έτοιμη να ρίξει νερό στο... μύλο της μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη!

Ελα όμως που η ισπανική ομάδα, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Κι όπου ξενοδόχος στην προκειμένη περίπτωση, ο τότε τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε! 
 

Ο «Τσινγκούρι» πληροφορήθηκε μέσω των κονέ που διαθέτει στην πατρίδα του τις... άγριες διαθέσεις των «νυχτερίδων» κι έσπευσε να ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να λάβει άμεσα τα μέτρα της και να προχωρήσει το συντομότερο στην ανανέωση του συμβολαίου του Ελληνα διεθνούς αμυντικού, όπως και τελικά συνέβη. 

Πέντε χρόνια μετά οι Ισπανοί ετοιμάζουν κατά τα φαινόμενα νέα (μεταγραφική) επίσκεψη στον Πειραιά για λογαριασμό του Μανωλά, χωρίς αυτή τη φορά να κινδυνεύουν από τον «ξενοδόχο» Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: