Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πάει και ο Σαβιόλα απ΄τον Ολυμπιακό - Η Ελλάς Βερόνα ο νέος σταθμός του Αργεντινού επιθετικού

Το «τσουνάμι» αποχωρήσεων φαίνεται πως τελειώνει με τον Χαβιέ Σαβιόλα στον Πειραιά, αν και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει στο λιμάνι, δεδομένου πως η μεταγραφική περίοδος δεν κλείνει απόψε για όλες τις χώρες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (1/9) την λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία και την Ελλάς Βερόνα, δικαιώνοντας τους γείτονες για όσα έγραφαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την στιγμή που ο 32χρονος επιθετικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Μίτσελ (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω τον είχε ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να τον δηλώσει στη λίστα για τα παιχνίδια του Champions League) κρίθηκε προτιμότερο και από τις δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους. 


Ο Σαβιόλα αναμένεται στην Ιταλία μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία για συμβόλαιο ενός χρόνου με την Ελλάς Βερόνα, με τα γειτονικά ΜΜΕ να πέφτουν μέσα σε όσα έγραφαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/9)


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε μαζί, το διάστημα που ήμουν εδώ στον Ολυμπιακό. 


Τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειχνε πάντα! Είμαι ευγνώμων προς τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω τόσο όμορφες στιγμές εδώ στον Ολυμπιακό», τα λόγια του Σαβιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: