Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν μετανιώνουν στην Αντερλεχτ για τον Μιλιβόγιεβιτς!

Ο Αλβανός προπονητής της Αντερλεχτ Μπέσνικ Χάσι, μέσω του δημοσιογράφου Κρίστοφε Βαν Ίμπε, μίλησε στο samolis.blogspot.gr για τον «Πειραιώτη» Λούκα Μιλιβόγεβιτς.


Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς έκλεψε τις εντυπώσεις στη νίκη (3-2) του Ολυμπιακού σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. 

Ο Σέρβος μέσος που ήρθε στην ομάδα του Πειραιά από την Αντερλεχτ, δεν έπεισε στον βελγικό σύλλογο. 

Ο προπονητής του, Μπέσνικ Χάσι, εξακολουθεί να μη μετανιώνει για την επιλογή του να μην κρατήσει τον 23χρονο «ερυθρόλευκο» πια ποδοσφαιριστή, παρ' ότι αυτός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στους «Ροχιμπλάνκος».
 

Μπέσνικ Χάσι
Ο Αλβανός προπονητής της Αντερλεχτ, μέσω του συναδέλφου Κρίστοφε Βαν Ίμπε, είπε δυο λόγια στο samolis.blogspot.gr για τον Λούκα: 

«Είχα τον Ντεφόουρ και τον Τιέλεμανς στη θέση αυτή, που είναι καλύτεροι. 

Ακόμη και ο νεαρός Ντεντόνκερ. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε αυτοί που κριτικάρουν την απόφασή μου». Αυτή ήταν η αντίδραση του Μπέσνικ Χάσι.
 

Κρίστοφε Βαν Ιμπε
Ο Κρίστοφε Βαν Ίμπε μας ανέλυσε πώς είχαν τα δεδομένα σχετικά με τον Μιλιβόγιεβιτς στην Αντερλεχτ: 

«Είχε πολύ πίεση, διότι έπρεπε να αντικαταστήσει επάξια τον Λούκας Μπιλια. Είναι καλός παίκτης ο Μιλιβόγιεβιτς, αλλά λίγο αργός για την Άντερλεχτ. Το θέμα είναι ότι ο Λούκα κέρδιζε πολλά χρήματα στην Άντερλεχτ και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα».

Οπως και να 'χει το πράγμα, ο Σέρβος αποδεικνύεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: samolis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: