Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο «φαντάρος» Μάντζιος και η...επιστροφή του Ρομέου στον Πανθρακικό

«Καυτός» ο Ιγκόρ, ανεβασμένος ο Κάσες, ωστόσο ο μεγάλος «καημός» του Ακη Μάντζιου στον Πανθρακικό ακούει στο όνομα Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου. 

Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μετράει μία, μία τις ημέρες σαν τους φαντάρους για την επιστροφή του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσου στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια.
 

Να θυμίσουμε πως ο Ρομέου παρέμεινε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό (βλ. ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου) που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο (30/3) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
 

Παρά ταύτα η διοίκηση με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, πιστοποιώντας αν μη τι άλλο την απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.
 

Ο Μάντζιος θεωρεί κομβική την παρουσία (και) του Ρομέου για την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της ομάδας και γι΄αυτό το λόγο αδημονεί για το come back του Βραζιλιάνου στους αγωνιστικούς χώρους. Οσο για το τάιμινγκ της μεγάλης επιστροφής...;
 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις σε περίπου 20 ημέρες ο Ρομέου θα επανέλθει στις προπονήσεις και σταδιακά θα αρχίσει να παίρνει και χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του Πανθρακικού.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: