Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο συμβόλαιο στον Κάρλος Κάλβο! – H πρόταση ανανέωσης του Πανόπουλο στον «κατεψυγμένο» Ισπανό μεσοεπιθετικό της Ξάνθης











Απρόβλεπτο σπορ το ποδόσφαιρο, άβυσσος η ψυχή των παραγόντων (και δευτερευόντως των παικτών) οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και τα δεδομένα εύκολα αλλάζουν προϊόντος του χρόνου, ακόμη και από την μία μέρα στην άλλη. 
 

Ας πάρουμε για παράδειγμα όσα συμβαίνουν και κυρίως όσα έρχονται στην Ξάνθη, με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Κάλβο.
 

Ασφαλώς και θα΄χετε υπόψιν σας πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός (και πρωτοκλασάτος παίκτης της ακριτικής ομάδας την περασμένη σεζόν) πήγε «συστημένος» από τον Χρήστο Πανόπουλο στην «κατάψυξη», έπειτα από την επιθυμία που εξέφρασε λίγο πριν από την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου περί επιστροφής στην Ισπανία, την στιγμή που το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θράκης «τρέχει» μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι (2015).
 

Ο ούτως η άλλως ευέξαπτος σε τέτοιου είδους θέματα μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, όχι απλά δεν ικανοποίησε το αναπάντεχο αίτημα του 29χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά τον έστειλε με διαρκείας στην «κατάψυξη»!
 

Κι ας μην έχει να κάνει με έναν οποιονδήποτε παίκτη στην προκειμένη περίπτωση, αλλά έναν… κομβικό ποδοσφαιριστή από τα πόδια του οποίου «φιλτράρονταν» την περασμένη σεζόν ολόκληρη η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
 

Εσχάτως πάντως, ο Κάλβο φαίνεται να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ξάνθης. 

Ο χρόνος άλλωστε γιατρεύει όλες τις πληγές. Κι ενίοτε εκτός από τον χρόνο και τα νέα συμβόλαια και περνάω χωρίς καμία χρονοτριβή στο «παρασύνθημα» της υπόθεσης.
 

Εκμεταλλευόμενος το περίεργο τάιμινγκ και βλέποντας τον Κάλβο να νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί, ο έμπειρος Χρήστος Πανόπουλος έσπευσε να του προτείνει την αναπροσαρμογή του φετινού συμβολαίου του και την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2016!
 

Κι επειδή όπως έχει… μαλλιάσει το πληκτρολόγιο μου να γράφω ξανά και ξανά, η στήλη είχε και έχει αδυναμία στο οικονομικό ρεπορτάζ, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν σε ένα τέτοιο θέμα να μην σας «σερβίρω» και νούμερα με βάσει την προσφορά που κατατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης στον Ισπανό άσο. 

Εχουμε και λέμε: Ο «Mr.Skoda» πρότεινε τον Κάλβο διετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές όχι 140.000 ευρώ που προβλέπονται για φέτος, αλλά 100.000 ευρώ! 


Εποχή σκληρού μνημονίου βλέπετε και η ρημάδα η οικονομική κρίση, δυστυχώς διακρίσεις δεν κάνει και συμβόλαια και παίκτες δεν κοιτά! Οσο για την απάντηση του Κάλβο; Αναμείνατε στο ακουστικό σας…
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (23/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: