Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η κοινή παρουσία Αρβανιτίδη – Καρυπίδη στη Super League και το... σαβουάρ βιβρ!


Μπορεί ο Γιώργος Αρβανιτίδης να αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ Βέροια, έχοντας παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Θεόδωρο Καρυπίδη, ωστόσο κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε η κοινή εμφάνισή των δύο ανδρών στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Super League, προκαλώντας απορίες και ερωτηματικά σε πολλά «πονηρά» (και όχι μόνο) μυαλά.
 

Διαβάστε στην στήλη «ΟΔΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ».

Το επίσημο ντεμπούτο του στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, έκανε την περασμένη Τετάρτη (3/9) ο νέος μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης.
 

Η εμφάνισή του στα γραφεία του Συνεταιρισμού παρέα με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, δεν θα ήταν δυνατόν να μην μαγνητίσει τα βλέμματα των παροικούντων την Αστροναυτών και να σηκώσει αρκετή «σκόνη» στα δημοσιογραφικά γραφεία.
 

«Τι δουλειά έχει στο ΔΣ της Super League ο Αρβανιτίδης, από την στιγμή που πούλησε στον Καρυπίδη;» ήταν η... βασανιστική απορία.
 

Ελα όμως που όλοι οι «βασανισμένοι» προφανώς και λησμονούν πως ο Γιώργος Αρβανιτίδης εκτός από ένας άνθρωπος της πιάτσας και του εμπορίου, παραμένει κι ένας θιασώτης του σαβουάρ βιβρ!
 

Ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος της ημαθιώτικης ΠΑΕ, έκρινε πως δεν θα πρέπει να αφήσει ασυνόδευτο τον νέο ιδιοκτήτη στην πρώτη του επίσημη παρουσία σε ΔΣ της Super League.
 

Ετσι, αφού περάσαν... αγκαζέ το κατώφλι των γραφείων στην οδό Αστροναυτών, εν συνεχεία σύστησε τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βέροιας στους υπόλοιπους «εταίρους» της Super League κι αμέσως μετά αποχώρησε.

Οπως ακριβώς δηλαδή προβλέπουν για τέτοιες περιπτώσεις οι κανόνες του ποδοσφαιρικού σαβουάρ βιβρ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: