Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ισλάμ Φερούζ, με… σφραγίδα Σέλουκ στον ΟΦΗ! (vds)

Λίγο προτού πέσει η καρό σημαία των καλοκαιρινών μεταγραφών ο ΟΦΗ χτύπησε… δια μέσου του agent Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος κάνει «χρυσές δουλειές» το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα του Ηρακλείου. 

O Ουκρανός μάνάτζερ έβαλε την σφραγίδα (και) στην απόκτηση του 19χρονου Σκωτσέζου μεσοεπιθετικού Ισλάμ Φερούζ από πλευράς κρητικής ομάδας, με τις «ευλογίες»  συγχρόνως της Τσέλσι η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Φερούζ (γεννηθείς στις 10/9/1995) έχει καταγωγή από τη Σομαλία, βλέπει τον κόσμο μόλις από τα 163 εκατοστά και αγωνίζεται τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης, ως και ως δεύτερος επιθετικός. 
 

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Τσέλσι θα φροντίσει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του (200.000 λίρες ετησίως) δεδομένου να προσθέσουμε εμείς πως συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ δεν φημίζεται για την οικονομική ρευστότητα του την δεδομένη χρονική περίοδο. 
 

Να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα δαπάνησε 300.000 λίρες τον Σεπτέμβριο του 2011, προκειμένου σε ηλικία μόλις 16 ετών να αποκτήσει τα δικαιώματά του εν λόγω ποδοσφαιριστή από την Σέλτικ.
 


Το 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «μπλε» κι εν συνεχεία το επέκτεινε μέχρι το 2018, κάτι που αν μη τι άλλο «φωτογραφίζει» την πίστη των Αγγλων στο ταλέντο και στις δυνατότητες του.

Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό μέλος της U-21 της Τσέλσι γράφοντας στο κοντέρ 29 συμμετοχές και 11 γκολ, ενώ όπως προαναφέραμε ανήκει στο πλούσιο πελατολόγιο του Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει με «φύλλα πορείας» στο Ηράκλειο τους «σύντεκνους» Ραζάκ, Φερνάντες και Αντελέγιε. Κι έπεται συνέχεια...; Ο χρόνος, θα δείξει. 



Βλέπετε, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, είναι να μην κάνει την μεταγραφική αρχή σε μια ομάδα ο δαιμόνιος agent. Ετσι και την κάνει, άντε να τον… πιάσεις μετά!










Δεν υπάρχουν σχόλια: