Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος Σαββίδης για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ! – Οι σκέψεις του Ιβάν («Αγίου Ιωάννη») για το μπάσιμο του ενός εκ των δύο γιων του στην ομάδα μπάσκετ!














Χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη…; Η εύκολη απάντηση είναι όχι. 

Αυτοί πάλι που αρέσκονται εκ φύσεως να το ψάχνουν λιγάκι παραπάνω το «πράγμα», δεν θα βιαστούν να απαντήσουν και θα ζητήσουν μια παράταση χρόνου, προκειμένου να κάνουν την έρευνά τους και εν συνεχεία να τοποθετηθούν εκ του ασφαλούς.


Μια φορά, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να σκέφτεται περισσότερο σοβαρά από κάθε άλλη φορά την εμπλοκή του (και) στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κινούμενος στα χνάρια του Γιώργου Μπατατούδη τις παλιές καλές εποχές του «Μπάτμαν» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Η συγκεκριμένη προοπτική έπαιξε δυνατά από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το μήνυμα του ομογενούς επιχειρηματία στον παραλίγο «Πειραιώτη» Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» του Ολυμπιακού και εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα παρκέ με το κοστούμι του τεχνικού του ΠΑΟΚ.


Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης φέρεται να ανέλαβε να καλύψει τις παλιές οικονομικές οφειλές της ΚΑΕ στο πρόσωπο του Ελληνα τεχνικού, ενώ το βέβαιο είναι πως όχι απλά είναι ενημερωμένος για τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά συχνά – πυκνά ανοίγει και την κάνουλα και προσφέρει χείρα οικονομικής βοήθειας.


Σε προ μηνών συνέντευξή του το μέλος της ΚΑΕ Χρήστος Καραμπέρης, είχε αποκαλύψει πως ο Ιβάν ο τρομερός έδωσε χρήματα για να πληρωθεί το ΙΚΑ και γι΄ αυτό άλλωστε στο τμήμα μπάσκετ τον αποκαλούν «Αγιο Ιωάννη», ορμώμενοι από το ελληνικό όνομά του που είναι Ιωάννης Σαββίδης.


 «Εμείς στο μπάσκετ, τον φωνάζουμε... Αγιο Ιωάννη! Μας βοήθησε οικονομικά για να πληρώσουμε το ΙΚΑ, γιατί δεν έφταναν τα χρήματά μας. Ο κ. Σαββίδης είναι συμπαραστάτης μας, βοηθάει οικονομικά και έχει πεισθεί ότι κάνουμε σοβαρή δουλειά στην ομάδα μπάσκετ» ανέφερε σε εκείνη την συνέντευξη ο κ.Καραμπέρης.


Πάμε τώρα και στα φρέσκα κουλούρια. Ναι, ο Σαββίδης σκέφτεται περισσότερο σοβαρά από κάθε άλλη φορά - όπως προαναφέραμε - το μπάσιμό του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ή ακόμη καλύτερα και για να είμαστε πιο ακριβείς, του ενός εκ των δύο γιων του!

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση για το Νίκο Σαββίδη, ο οποίος έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και εν αντιθέσει με τον πατέρα του που πηγαίνει κι έρχεται στην Θεσσαλονίκη, δηλώνει μόνιμος κάτοικος συμπρωτεύουσας.


Μεσοβδόμαδα μάλιστα βρέθηκε στο "PAOK SPORTS ARENA" και παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Ζιέλoνα Γκόρα, παρέα με τον πατέρα του και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη, ούτε όμως και για τελευταία φορά. He loves this game!


 
Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (26/10)  











http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: