Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο backstage φάκελος του «γαλανόλευκου» Χρήστου Τασουλή, στο... μικροσκόπιο του «Marca - SL» - Ο εκπρόσωπος - «made in Germany» - το ποσοστό μεταπώλησης του Φωστήρα, ο... ΠΑΣ Γιάννινα και το «μνημονιακό» συμβόλαιο στη Ν.Σμύρνη!

«Ονειρο ζω…» ήταν το σχόλιο του Χρήστου Τασουλή μπροστά στα μικρόφωνα και στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργειών, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου (9/11) αγώνα Πανιώνιος – Καλλονή.
 

Οχι, το «μην με ξυπνάτε τώρα» δεν το είπε ο 23χρονος αμυντικός, αλλά μάλλον θα το εννοούσε, σχετικά με την φρεσκότατη κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ολα αυτά όμως είναι γνωστά και αν θέλετε και τετριμμένα.
 


Το "Marca - SL" ζουμάρει πάνω στον παίκτη – αποκάλυψη του φετινού Πανιωνίου και παρουσιάζει άγνωστες (backstage) πτυχές της μεταγραφής του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς κι άλλα... σκοτεινά tips της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους».

Οπως επί παραδείγματι το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η πρώην ομάδα του ο Φωστήρας, σε περίπτωσης μεταγραφής του σε άλλη ομάδα και νέας μετακόμισης από τη Νέα Σμύρνη με προορισμό ακόμη μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές πολιτείες.


@    Εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι ο ομογενής μάνατζερ Γιάννης Παπαδόπουλος (φωτ.) ο οποίος διατηρεί την έδρα του στη Γερμανία.
 

Η συνεργασία τους εγκαινιάστηκε τη σεζόν 2011-12 με τον Τασουλή να αγωνίζεται με τον Φωστήρα, που συμμετείχε τότε στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.
 

Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος μάνατζερ υπήρξε στο παρελθόν εκπρόσωπος του Θανάση Ντίνα (κλήθηκε μαζί με τον Τασουλή στην Εθνική ομάδα το βράδυ του Σαββάτου 8/11) κι «έτρεξε» την μεταγραφή του από την Παναχαϊκή στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του ΄13.
 

Επίσης ο μάνατζερ Παπαδόπουλος έχει στον Πανιώνιο άλλους δύο δικούς του ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο και τον μεσοεπιθετικό Κώστα Σταυροαθανασόπουλο.
 


@     Επειτα από την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Φωστήρα και την άνοδο της ομάδας του Ταύρου στην Football League, ο Τασουλής έχοντας κάνει 15 συμμετοχές την περασμένη σεζόν (2012-13) με τον «φονέα» στην Γ΄Εθνική, βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου!
 

Εν τέλει, ο τεχνικός διευθυντής του Φωστήρα Θωμάς Σβαρνόπουλος πήρε… πάνω του την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, με τον Τασουλή να τον βγάζει ασπροπρόσωπο και να κάνει μια πολύ καλή σεζόν με 38 συμμετοχές (3 γκολ) που αποτέλεσαν το «διαβατήριο» για την προαγωγή του στη Superleague.
 


@    Το καλοκαίρι του 2014 ο Πανιώνιος δεν ήταν η μοναδική ομάδα της Superleague που κινήθηκε για την απόκτησή του, καθώς «ζεστό» ενδιαφέρον υπήρξε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κι από αρκετές ομάδες της Football League.
 


@    Ο τεχνικός του Πανιωνίου Δημήτρης Τερεζόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μετακόμισή του από τον Ταύρο στη Νέα Σμύρνη, έχοντας προσωπικό report για τις εμφανίσεις του στα… αλώνια της Football League.
 


@    Το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης (κοντά στο 30%) για την ομάδα του Φωστήρα σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο.

@     Με την κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Τασουλής έγινε αυτομάτως ο πιο χαμηλόμισθος διεθνής, δεδομένου πως οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του με τον Πανιώνιο κυμαίνονται σε άκρως μνημονιακά επίπεδα, όπως συμβαίνει άλλωστε κι με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της ομάδας.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: