Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο Τερεζόπουλος φεύγει, ο Μάντζιος έρχεται (;) στον Πανιώνιο!





Η τέταρτη ήττα του Πανιωνίου στα τελευταία έξι παιχνίδια, οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Δημήτρη Τερεζόπουλο. 

Το «διπλό» της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη θα αποτελέσει – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - το κύκνειο άσμα του 48χρονου τεχνικού στον πάγκο των «κυανέρυθρων» με τον παλιό γνώριμο της πλατείας Ακη Μάντζιο να φαντάζει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

Ραγδαίες εξελίξεις θα προκαλέσει στον Πανιώνιο η κυριακάτικη (9/11) ήττα από την Καλλονή. 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παραμένει χωρίς «τρίποντο» για έξι αγωνιστικές, έχοντας γευτεί για τελευταία φορά τη χαρά της πριν από δύο μήνες (14/9) και συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Τα πρώτα σύννεφα για τον Τερεζόπουλο έκαναν την εμφάνισή τους έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την 7η αγωνιστική. 

Ακολούθησε νέα ήττα στη Λιβαδειά, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας και η καλή εμφάνιση στη Βέροια την περασμένη αγωνιστική, έδωσε πόντους στον κόουτς των «κυανέρυθρων». 

Πόντους τους οποίους έχασε έπειτα από τη νίκη της Καλλονής που σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» θα αποδειχτεί καθοριστική και θα τερματίσει την συνεργασία του Τερεζόπουλου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οσο για την επόμενη μέρα…; Ο Ακης Μάντζιος που προ ημερών έλυσε την συνεργασία του με τον Πανθρακικό θα «παίξει» πολύ δυνατά και δείχνει ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Πανιωνίου, από την στιγμή βεβαίως που οι «κυανέρυθροι» ρίξουν τους τίτλους τέλους στην κοινή πορεία τους με τον  rookie (στη Superleague) Τερεζόπουλο, o οποίος η αλήθεια είναι πως το πάλεψε (με το φτωχότερο ρόστερ των τελευταίων ετών) έκανε δυναμική εκκίνηση, χωρίς όμως να έχει και ανάλογη συνέχεια.  



http://ahyaluronic.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: