Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η επιστροφή του Ρομέου και το… δεδικασμένο του Κάσες που «τρομάζει» τον Πανθρακικό

Ενας από τους μεγάλους καημούς του Ακη Μάντζιου στο δεύτερο χρόνο της θητείας του στον Πανθρακικό, είχε να κάνει με την απουσία του Ντος Σάντος Ρομέου. 

Ας όψεται ο σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Απρίλιο μέχρι και το περασμένο Σάββατο (15/11) που πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του στα γήπεδα στο φιλικό της ακριτικής ομάδας με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Οχι πως ο νέος «λοχαγός» του Πανθρακικού Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, παίρνει «αποστάσεις» από τον προκάτοχό του στον πάγκο και θεωρεί λιγότερο κομβικό τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.
 

Ο Ρόκα ποντάρει πολλά στον Ρομέου και το… βασανιστικό ερώτημα πλέον είναι πότε θα είναι σε θέση ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να προσφέρει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες του, μειώνοντας όσο δυνατόν σε μικρότερο βαθμό το διάστημα προσαρμογής έπειτα από την πολύχρονη απουσία του.
 

Βλέπετε, το κακό «δεδικασμένο» με τον πρωτοκλασάτο Χοσέ Μαρία Κάσες ο οποίος μετά τον τραυματισμό και την απουσία του, ακόμη ψάχνει τα πατήματά του, μοιραία έχει τρομάξει το... μάτι των ανθρώπων της Θρακιώτικης ομάδας.  


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: