Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Φρένο στην επίσκεψη Κονσεϊσάο, βάζει το «λουκέτο» στη Superleague

Το επ΄αόριστον «λουκέτο» της ΕΠΟ στη Super League, κάνει άνω – κάτω την ατζέντα του πρωταθλήματος και μπερδεύει σε απίστευτο βαθμό όσους εταίρους μας σχεδιάζουν (για τους δικούς τους λόγους) να επισκεφθούν τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας. Ενας εξ αυτών και ο τεχνικός της Μπράγκα Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το "Marca - SL" έχει τις λεπτομέρειες...


Oπως αποκάλυψε το «Marca – SL» στις 5 Νοεμβρίου, ο κόουτς της πορτογαλικής ομάδας έχει στα σκαριά επίσκεψη στην Ελλάδα, όχι για να συναντηθεί με τους παλιόφιλους κι άλλοτε συνοδοιπόρους του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
 

Ο σκοπός (Θεού και ΕΠΟ θέλοντος) της επίσκεψής του αφορά τον Ερικ Μορένο του Παναιτωλικού, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Μπράγκα. 

Ο Κονσεϊσάο λαμβάνει ανά αγωνιστική το report από τα έργα και τις ημέρες του Κολομβιανού στράικερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της αγρινιώτικης ομάδας, ωστόσο θέλει να΄χει και μια κατ΄ιδίαν γεύση, προτού αποφασίσει αν τον ερχόμενο Γενάρη θα του στείλει ή όχι τα εισιτήριο για το ταξίδι επιστροφής στην Πορτογαλία και της επανάνταξης στην Μπράγκα. 

Ωστόσο η αναβολή των δραστηριότητας στη Superleague μοιραία κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και αναπόφευκτα μπερδεύει τον τεχνικό της Μπράγκα, αναφορικά με το τάιμινγκ του ερχομού του στην Ελλάδα. This is Greece!


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: